Hoşgeldiniz  

Beş Noktadan Antalya’ya Uçuş

SEMİH KÖKEN | 11 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

İngiltere merkezli Jet2.com Havayolları’nın 2015 yılı itibari ile İngiltere’de Glasgow, Leeds Bradford, East Midlands, Manchester ve Newcastle olmak üzere toplam 5 noktadan Antalya uçuşlarına başlayacağı bildirildi. Glasgow, Leeds Bradford ve Manchester’dan haftanın iki günü, New Castle ve East Midlands’dan ise haftanın bir günü gerçekleştirilecek seferlerin ilk aşamada yaz aylarında hizmet vereceği, daha sonra ise tüm seneyi kapsayacak şekilde uzatılmasının planlandığı ifade edildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan ICF Airports Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel, “Antalya, Akdeniz kıyısında çok değerli ve önemli bir turizm merkezi, biz de Antalya’nın Türk ve yabancı turistlere açılan kapısı olarak Antalya’yı dünyaya tanıtmaktan ve daha fazla destinasyondan yolcuları şehrimizde karşılamaktan memnuniyet duyuyoruz. ICF Airports Antalya Havalimanı olarak hedeflerimiz yolcu ve destinasyon sayısını arttırmak; 6 aya sıkışan turizm sezonunu bütün bir yıla yaymaktır” dedi.

2011 yılında Antalya’da ev sahipliği yaptıkları Routes Akdeniz Havacılık ve Turizm Fuarı’nda da altını çizdikleri gibi, Antalya’nın sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerin tüm bu hedefleri fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte olduğunu söyleyen Döngel şunları kaydetti:

”İngiltere’nin önemli havayolu şirketlerinden Jet2.com ile yapmış olduğumuz anlaşma da Antalya destinasyonu ve dolayısıyla Türk Turizmi’nin gelişimi için atılmış önemli bir adımdır. ICF Airports Antalya Havalimanı işleticisi olarak bundan sonra da turizm ve havacılık sektörleri arasında köprü olma rolümüzü sürdürmeye ve bu yolla hem bölgemizin hem de Türk turizminin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle