Hoşgeldiniz  

“Benim doktorum Menderes Türel”

Semih Köken | 30 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

“Benim doktorum Menderes Türel”

Hasta yatağına kavuşan engelli vatandaş

demre hasta yatağı (3) demre hasta yatağı (5)

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni arayarak talep ettiği hasta yatağına kısa sürede kavuşan Demreli yaşayan felçli Hasan Akyalçın, “Benim doktorum Menderes Türel. Çünkü bu yatak bana ilaç gibi geldi” dedi.

Demreli Hasan Akyalçın 2012 yılında başına gelen talihsiz bir olay sonrasında belden aşağısı felç oldu. O günden beri yatağa mahkum olan 38 yaşındaki Hasan Akyalçın uzun süredir ihtiyaç duydu hasta yatağı için Büyükşehir Belediyesine ulaştı. Veli ve bir çocuk babası Akyalçın’ın isteği kısa süre içinde yerine getirildi. Hasan Akyalçın’a, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından motorlu hasta yatağı gönderildi.

“İLAÇ GİBİ GELDİ”

Hasta yatağın gelmesiyle sevince boğulan Hasan Akyalçın, sosyal medyadan Büyükşehir Belediyesi’nin, engelli vatandaşlar için verdiği hizmetleri gördüğünü Büyükşehir Belediyesi’nden yatak talebinde bulunduğunu anlattı. Hasan Akyalçın, “Benim zamanımın tamamını yatakta geçiriyorum. Yatağımın iyi olması gerekiyor. İmkansızlıklar nedeniyle iyi bir yatağım yoktu. 3 yıldır bu yatakta yatıyorum ve vücudumun çeşitli bölgelerinde yaralar oluştu. Benim doktorum Menderes Türel. Onun gönderdiği bu yatak bana ilaç gibi geldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle