Hoşgeldiniz  

Başsız ve kolsuz kadın cesedinin sırrı çözülemedi

Semih Köken | 28 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

Başsız ve kolsuz kadın cesedinin sırrı çözülemedi

ANTALYA’da ormanlık alanda başı ve kolları ve ayakları kesik halde bulunan kadın cesedin kime ait olduğunu belirlemeye çalışan polis, cesetteki sezaryen izinden ipucu bulmaya çalışıyor.

Kepez ilçesi Menderes Mahallesi’ndeki ormanlık alanda koyun otlatan çobanlar 29 Aralık 2014’te başı ve kolları kesik kadın cesedi buldu. Haber vermesiyle olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geldi. Ekipler, 20- 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının başı ve kollarının kesildikten sonra ormanlık alana atıldığını belirledi.

BAŞI VE KOLLARI BULUNAMADI

Cesedin bulunduğu geniş bir bölgeyi güvenlik şeridiyle çeviren ekipler, uzun süre alanda kadının başını ve kollarını aradı. Çalışmaların sonuçsuz kalması üzerine ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. DNA testi için kan ve doku örnekleri alınan kadının cesedi, daha sonra kimsesizler mezarlığına defnedildi.

SEZARYAN İZİNDEN KİMLİĞİ BELİRLENECEK

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadının kimliğini tespit etmek, katil ya da katillerine ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurulan özel ekip, kayıp yakınlarından kan ve doku örneği alarak izi sürüyor. Uzmanlar, üzerinde belirgin iz olarak sezaryen izi bulunan genç kadının başı, el ve bacaklarının büyük bir ustalıkla kesildiğini, kayıp olan parçaların ise hala bulunamadığı kaydetti.

 

ANTALYA'DA ORMANLIK ALANDA BASI VE KOLLARI VE AYAKLARI KESIK HALDE BULUNAN KADIN CESEDIN KIME AIT OLDUGUNU BELIRLEMEYE CALISAN POLIS, CESETTEKI SEZARYEN IZINDEN IPUCU BULMAYA CALISIYOR. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle