Hoşgeldiniz  

Başkan Uysal’dan barış ve kardeşlik mesajı

Semih Köken | 23 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

MURATPAŞA Belediyesi, Pir Sultan Abdal Derneği Altınova Şubesi ile Antalya Tahtacılar Kültür, Eğitim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde oruç açma yemeği verdi.

Oruç açma yemeklerine katılan Belediye Başkanı Ümit Uysal, insan hayatını hiçe sayan her uygulamanın kendileri için olumsuz olduğuna dikkat çekerek, “Muharrem ayı; bir matem ayı, ancak bütün insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Orucunuz kabul olsun” dedi.

Hayatın, barış, sevgi, kardeşlik isteyenlerle, buna karşı olanların mücadelesi halinde süregeldiğini ifade eden Başkan Uysal, “İnsanlıktan, barıştan, sevgiden yana olanlar yılmayacak, mücadelesini sürdürecektir. Demokratik barışçı sosyal bir hukuk devleti özlemimiz var. Bizler; toplumumuz ile paylaşmaya, bütün insanlara kucak açmaya ve aydınlık yarınlar için bu barışçı çizgide durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘BİZ, BİRLİKTE OLUNCA GÜÇLÜYÜZ’

“Her şeye rağmen gelecekte çocuklarımız için daha güzel bir dünya hayal ediyoruz” diyen Uysal, “Bu hayalle ve bu umutla yaşıyoruz. Dolayısı ile hiç kötümserliğe gerek yok. Evrensel ve bütün insanlığa örnek olan; ‘Eline diline beline sahip ol’, ‘İncinsen de incitme’ düsturlarıyla tüm olumsuzlukları aşabiliriz. Bizler; geleceğe, birlikte yürüyelim ki, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakabilelim. Biz; birlikte olunca, hep beraber olunca güçlüyüz” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle