Hoşgeldiniz  

Başkan Türel’e Hacı Bektaş Teşekkürü

SEMİH KÖKEN | 17 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret eden Abdal Musa Derneği Başkanı Ali Eriş, Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür-Sanat etkinlikleri için verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.

 

Abdal Musa Derneği Başkanı Ali Eriş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti. Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür-Sanat etkinlikleri için düzenlenen organizasyona verdiği destek için Türel’e teşekkür eden Eriş, Başkan Türel’e Zeytinköy Yeşildere Mahalle Muhtarı Kemal Gebeş, Alevi Kültür Derneği Finike Yuvalı Şube Başkanı Hakkı Bulut, Dedeler Cemal Karalut ve Ahmet Hamuryusan adına plaket verdi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in desteğini hep hissettiklerini kaydeden Ali Eriş, “Antalya ve ilçelerden 400 vatandaşı Nevşehir’e gönderdi. Başkanımız bizlere her zaman çok önemli destekler sağlıyor. Bütün Alevi kardeşlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Meclis Üyemiz Ercan Merhatun da her zaman bizim yanımızda. Ona da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle