Hoşgeldiniz  

Başkan Türel Pedal Çevirdi

SEMİH KÖKEN | 08 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

antbis başladı (3) antbis başladı (1) antbis başladı (2)

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve ilçe Belediye Başkanları, gençlerle pedal çevirdi.  AK Partili gençler tarafından düzenlenen organizasyon DETSEK VEREN Belediye başkanları bisikletleri ile Antalya turu attı. Başkan Türel, “Vatandaşlarımız bir saatte Antalya’da bisikletle ücretsiz seyahat edebilecek” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve belediye bürokratları bisikletlerine binerek gençlerle pedal çevirdi. Etkinliğe katılanlardan bazıları bisikletlerini yanlarında getirirken bazıları da Menderes Türel’in talimatı ile yeniden hizmete açılan  ANTBİS istasyonunda bisikletlerini kiraladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes türel de kredi kartı ile ANTBİS’den bisiklet kiraladı.

Vatandaşların alkışları eşliğinde gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediyesi önünden başladı. Işıklar Caddesi, Burhanettin Onat Caddesi üzerinden Doğu Garajı’na kadar devam eden Tur  İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı’ndaki ANTBİS istasyonunda bitirildi.

Bisiklet turunda kondisyonuyla dikkat çeken Menderes Türel, hafta da üç gün spor yaptığını Ramazan dolayıyla ara verdiğini, spora bayramın hemen ardından yeniden başladığını söyledi. Başkan Türel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermek için düzenlenen etkinlik için AK Parti gençlik kollarına teşekkür etti.

TALEBE GÖRE YAYGINLAŞACAK

ANTBİS’in  6 istasyonda 40 bisikletle halka hizmet vereceğini kaydeden Başkan Türel, “ANTBİS aynı zamanda Antalya’nın ulaşım hizmetinde katkı sağlayacak. Bu bir başlangıç, halkımızın talebine göre ANTBİS’i yeniden gözden geçireceğiz. Bir kısmı BAKA bir kısmı da Antalya Büyükşehir Belediye bütçesiyle hayata geçen bir projedir. Vatandaşlarımız bir saate kadar ücretsiz bisiklete binebilecek. Bir sefere mahsus 5 TL kart ücreti ödeyecekler. İsteyen vatandaşlar karta yükleme yapabilirler, kredi kartlarıyla da 50 TL’lik depozito karşılığında bisikletleri kullanabilirler. İki saatten sonra 3 TL, üç saatten sonra ise 5 TL’lik ücret ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirler. Halkımız bir saate Antalya’da ücretsiz seyahat edebilme hakkına sahiptir. “

TÜTÜNCÜ’DEN DESTEK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütünce ise ANTBİS’in hayırlı olmasını dileyerek, “Belediye başkanlarımız ve gençlerimizle birlikte pedal çevirmek çok keyifli oldu. ANTBİS projesi Antalya’ya için hayırlı olsun. Bu proje Antalya’nın diğer ilçelerinde de yaygınlaşarak kullanılır ve ulaşıma çevreci bir çözüm olur” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle