Hoşgeldiniz  

Başkan Türel Antalyaspor Coşkusuna Ortak Oldu

SEMİH KÖKEN | 08 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

antalyaspor meşale (2) antalyaspor meşale (1)

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor’un 48’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle taraftarlarca düzenlenen ‘Bir meşale de sen yak’ etkinliğine katıldı.

 

İlki geçen yıl düzenlenen, her yıl 07.07 tarihinde kutlanan kutlamaların ikincisi Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile birlikte katılan Başkan Menderes Türel,  Atatürk Stadyumu ortasında ilk meşaleyi yakarak kutlamaları başlattı. Gönül verdiği Kırmızı Beyazlı kulübün kuruluş yıldönümünü kutlayan Türel, havai fişeklerin atıldığı, meşalelerin yakıldığı gecede taraftarlarla ile tek yürek oldu.

Başkan Türel, Atatürk Stadyumu’nda güzel bir nostalji yaşandığını söyledi. Türel, “Taraftarlar bu akşam eski tribünlerde hatıraları canlandırıyor. Bizim evlerimiz hep stadyumun etrafındaydı. Annem de halen stadyumun karşısında oturuyor. Bu hatırayı bugün taraftarlarla paylaşmaktan çok mutluyum” dedi.

Başkan Türel’i yanlarında görmekten büyük mutluluk duyan Antalyaspor taraftarları da “Antalya’nın çocuğu Menderes Türel” sloganları atarak, Türel’e destek verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle