Hoşgeldiniz  

Başkan Genç, Sanayi Esnafı ile Buluştu

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayi Sitesi içinde esnafla kahvaltıda buluştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda Başkan Genç, Sanayi Sitesi’ni Antalya-Burdur Karayolu’na bağlayan Barbaros Caddesi’nin 1.5 kilometrelik bölümünde asfaltladıklarını hatırlattı. 300’e Yakın esnafın hizmet verdiği Döşemealtı Sanayi Sitesi’nin daha nitelikli hizmet vermesi konusunda isteklerini sıralayan esnafı dinleyen başkan Turgay Genç, sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi konusunda üzerine düşen ne varsa yapacağının sözünü verdi.

ESNAFIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Turgay Genç, “Her zaman her yerde söylüyorum, esnafı mutsuz olan bir yerde yerel yöneticilerin mutlu olması mümkün değildir. Uzun yıllardır yapılmayan Barbaros Caddesi’nin 1.5 kilometrelik kısmını esnafımızın isteği doğrultusunda yeniden düzenledik ve 2 bin ton asfalt dökmek suretiyle Döşemealtı Sanayi Sitesi’ni Antalya-Burdur Karayolu’na bağladık. Bunun yanında Kamyoncular Kooperatifinin kullandığı yolun yarım bırakılmış asfaltını bitirdik. İlçe genelinde bozulan yollara 900 ton civarında asfalt döktük, Atatürk Caddesi‘nin yarım kalmış orta refüjünü düzenledik ve turunç ağaçları diktik. Yine aynı cadde üzerinde yarım bırakılan kaldırımları yaparak halkımızın ve esnafımızın hizmetine açacağız” dedi.

HIZ RAMPALARI YAPILACAK

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, konuşmasının ardından esnaftan gelen sorunları not aldı. Sanayi esnafı özellikle Yunus Emre Caddesi ve sanayi içerisinde bazı noktaların hız yapan sürücüler nedeniyle yayaları tehlikeye düşürdüğünü bunun içinde belirli noktalara hız rampalarının kurulmasını istedi. Döşemealtı Sanayi esnafının birbaşka isteği de her geçen gün büyüyen ve gelişen sanayi sitesinin etrafında atıl durumda ki alanların ağaç ve bitki dikimi ile yeşillendirilmesi oldu. Başkan Genç esnafın haklının isteklerini tek tek değerlendireceklerini bunun için de öncelikle hız rampalarının yapılması konusunda asıl yetkili olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi ile iletişime geçileceğini, yeşillendirme ile ilgili de Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne gerekli talimatı vereceğini sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle