Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek: Kış için hazırlıklarımız tamam

Semih Köken | 06 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kış dönemine girilirken ilçede aksaklık yaşanmaması için tüm önlemlerin alındığı söyledi.
KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, KIS DONEMINE GIRILIRKEN ILCEDE AKSAKLIK YASANMAMASI ICIN TUM ONLEMLERIN ALINDIGI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde personeliyle bir araya geldi. Başkan Muhittin Böcek, kış dönemi öncesinde yapılacak çalışmalarla ilgili birim müdürleriyle birlikte toplantı yaptı. Konyaaltı İlçesi’nin her geçen gün büyüdüğünü belirten Başkan Böcek, “Konyaaltı’nın ne kadar geliştiğini hep birlikte görüyoruz. Bu güzelliğe katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Bütün çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum” dedi.

Başkan Böcek, 30 Mart yerel seçimler öncesi vatandaşlara verdikleri sözleri, bugün tek tek yerine getirdiklerine değinerek, “Halkımıza söz verdiğimiz bütün projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Yapacağımız projelerle Konyaaltı, daha da gelişecek. Kış dönemine girerken, Konyaaltı Belediyesi olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Ekip, araç ve gereçlerimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma noktasında hazırdır” diye konuştu. Başkan Böcek, daha sonra personeli ile sohbet etti. Böcek, personele yönelik çeşitli sosyal etkinlikler düzenleyerek, iş stresini atmalarını sağlayacaklarını kaydetti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle