Hoşgeldiniz  

BAŞKAN ALKAN KOLTUĞA OTURDU

Semih Köken | 19 Ocak 2022 | Antalya Haber A- A+

BAŞKAN ALKAN KOLTUĞA OTURDU

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığını kazanarak göreve gelen Mehmet Ali Alkan, yeni dönem mazbatasını aldı. Başkan Alkan, “20 yıl sonra tarih tekerrür etti ve haksız bir şekilde uzaklaştırıldığımız makamımıza hakkımızla tekrar seçilerek gelmenin mutluluğu ve huzuru içindeyim” dedi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri geçtiğimiz Pazar günü Mehmet Ali Alkan’ın yeniden başkan seçilmesiyle sonuçlandı. Mazbatasını alan Başkan Alkan, ailesi ve esnaflarla birlikte oda önüne gelerek adak kesildi ve dua edildi. Ardından başkanlık makamına geçen Mehmet Ali Alkan, esnafa hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini ve gerçekleştirecekleri projeler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

“TARİH TEKERRÜR ETTİ”

Tekrardan göreve geldiği için mutlu ve huzurlu olduğunu belirten Başkan Mehmet Ali Alkan, “10 Şubat 2002’de göreve gelmiştim. 20 yıl sonra tarih tekerrür etti ve haksız bir şekilde uzaklaştırıldığımız makamımıza hakkımızla tekrar seçilerek gelmenin mutluluğu ve huzuru içindeyim. Geçmiş dönem gerçekten çok sıkıntılıydı. Zor zamanımda bana sahip çıkan, bütün ekip arkadaşlarıma ve bize destek veren bütün esnafımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu süreçte beni en iyi şekilde temsil eden başta eşime, oğluma, kızıma ve gelinime, yönetim kurulumuza sonsuz teşekkür ediyorum. Görevimize tekrar iade edilerek bizim ne kadar haklı, doğru ve dürüst olduğumuzu görmüş bulunuyoruz. Artık bu saatten sonra hizmet zamanı. Çünkü yapılacak çok işimiz var. 2.5 yıl önce biz nasıl bıraktıysak, aynı şekilde kalmış ve sorunlar artarak devam etmiş” ifadesine yer verdi.

“ACİLİYET SIRASINA GÖRE”

Gece gündüz çalışarak esnafa verdikleri sözleri yerine getireceklerini vurgulayan Başkan Alkan, ilk olarak gerçekleştirecekleri projelerini şu şekilde açıkladı: “Birinci öncelik Cuma günü taksi durak başkanını arayıp, taksimetre fiyatları üzerine toplantı yapacağım. Önümüzdeki hafta içerisinde de ilk fırsatta Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyarete ederek, nakliyecilerle ilgili sıkıntı ve sıkıntılı olan duraklarla ilgili UKOME’den karar alınması gerekiyor. Çünkü 5 ila 6 tane durağın kararı iptal olmuş. Karar olmadan kulübe konmuş. O kulübeler kalktığında bizim esnafımız zor durumda kalacak. Aciliyet sırasına göre sıralayıp yapmamız gerekeni yapacağız. Bizim önceliğimiz UKOME’ye gidip bekleyen, yapılamayan, becerilemeyen işleri yapmak. Önümüzde belgeleriyle birlikte içler acısı mali bir tablo var. Nasıl çıkacağız bilmiyorum ama çıkacağız.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle