Hoşgeldiniz  

Başbakan Binali Yıldırım konuşuyor

Semih Köken | 04 Ağustos 2016 | Antalya Haber A- A+

Başbakan Binali Yıldırım konuşuyor

Başbakan Binali Yıldırım, Oda ve Borsa Başkanlarını Çankaya Köşkü´nde ağırlıyor. Başbakan açıklamasında “Birikmiş vergi cezalarını ve gecikme cezalarının tamamını kaldırıyoruz. İşletme cezalarını düzeltme imkanı veriyoruz. Beyan edeceksiniz helalleşeceğiz ama aynı şekilde devam etmek yok” dedi.

15 Temmuz gecesi FETÖ, devletimizi, Cumhurbaşkanımızı, Genelkurmayı, MİT´i hedef aldılar. Masum insanları öldürdüler. Şehitlerimizi ve bize bıraktıkları mesajı hiç ama hiç unutmayacağız. Onlar sayesinde vatanımız kurtuldu. Şehitlerimizi ve onların bize bıraktıkları mesajı hiç ama hiç unutmayacağız. Onlar sayesinde bu bayrak inmedi. Onlar sayesinde milletimin bütün renkleri beraberce yeni bir destan yazdı. Bu gözü dönmüş katiller darbe sonrası her şeyi hesaplamışlar ama bir şeyi hesap edememişler milleti hesap edememişler. Her şeyi hesap etmişler ama milletin bağrından çıkmış ama milletin bağrından çıkmış Sstsubay Ömer Halisdemir´i hesap edememişler. Bütün Türkiye bir oldu, darbecilere karşı durdu.

“VERGİ PRİM BORÇLARINI DA 36 AYA KADAR TAKSİTLENDİRİYORUZ EL SIKIŞIP UZLAŞACAĞIZ”
Vergi prim borçlarının 36 aya kadar taksitlendirileceğini belirten Yıldırım, “Vergi prim borçlarını da 36 aya kadar taksitlendiriyoruz. Vergiyle ilgili dava ortadan kalkıyor. Bütün dosyalarda el sıkışıp uzlaşacağız. Mahkemeler ile işiniz olmayacak. Oturacaksınız maliye ile anlaşacaksınız. Yeni bir sayfa açacaksınız. Birikmiş vergi cezalarının, gecikme cezalarının tamamını kaldırıyoruz. Matrah artırımı getiriyoruz. Geçmişe sünger çekiyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle