Hoşgeldiniz  

Atatürk Çocuk Kültür Merkezlerine Yoğun İlgi

SEMİH KÖKEN | 18 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

 

Çocuk Kültür Merkezlerine yoğun ilgi - Kopya Çocuk Kültür Merkezlerine yoğun ilgi (1) - Kopya 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Çocuk Kültür Merkezlerinin kayıtları yoğun ilgi gördü. Ücretsiz düzenlenecek kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar kurs merkezlerine akın etti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Atatürk Çocuk Kültür Merkezlerinde 2014-2015 dönemi kurs kayıtları başladı. Aileler sabahın ilk saatlerinden itibaren Altındağ, Aksu, Altınova, Varsak, Döşemealtı, Kepezaltı ve Yenimahalle’deki kurs merkezlerine giderek kayıt yaptırmak için sıraya geçti. Ücretsiz düzenlenen kurslar yoğun ilgi görürken, özellikle Matematik, Fen Bilgisi ve Türkçe gibi okul derslerine katkı sağlayan kurslar kısa zamanda doldu.

HALK ÇOK MEMNUN

Çocuğunu kursa yazdıran Şerife Yılmaz yaz ve kış kurslarına geldiğini belirterek, “Daha öncede geldik, çocuğumuz için çok faydalı oldu. Çok memnunuz, çocuğumuza sosyal yönden de büyük katkısı oldu” dedi.

İlk kez kursa kayıt yaptıran Özge Çakmak ise “Çocuğumu gitar kursuna yazdırdım. Özel etütlere şimdiye kadar çok para harcadık. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. Çok memnun kalmışlar, böyle bir kursun düzenlenmesi çok iyi olmuş” diye konuştu.

Nüket Gökdemir ise şöyle konuştu: “3 sezondur çocuğumuz geliyor. Şimdi küçük kardeşini kayıt yaptırdık. Derslerinde çok başarılı oldu. Özel eğitim merkezlerine gidemeyen aileler için çok iyi bir hizmet. Kurs merkezlerinin sayısı artarsa çok daha güzel olur.”

7 MERKEZDE KAYIT

6-14 yaş arası çocukların kayıt yaptırabileceği Atatürk Çocuk Kültür Merkezlerinde, İngilizce, Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, Keman, Gitar, Bağlama, Yaratıcı Drama, Tiyatro, Bale, Modern Dans, Halk Oyunları, Satranç, Resim ve Bilgisayar olmak üzere 15 branşta kurslar verilecek. 7 kurs merkezinde toplamda 524 kurs düzenlenecek. Kayıtlar 21 Eylül’e kadar sürecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle