Hoşgeldiniz  

Atatürk Anıtı Özel Bir Sistemle Temizleniyor

SEMİH KÖKEN | 05 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

Ataturk anıtı temizleniyor (3) Ataturk anıtı temizleniyor (1) Ataturk anıtı temizleniyor (2)
Cumhuriyet Meydanı’nda bulanan Atatürk Anıtı’na bazı siyasi parti yandaşları ve kimliği belirsiz kişiler tarafından yazılan yazılar temizleniyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile başlatılan temizlik işlemleri sırasında tarihi anıta zarar verilmemesi için özel bir sistem kullanılıyor.
Uzmanlar tarafından yürütülen çalışmalarda Anıtın etrafında ki kaide kısmına zarar gelmemesi için özel temizleme kumuyla yapılan çalışmayla Büyükşehir Belediyesi tarihe yapılan saygısızlığı ortadan kaldıracak. 3 gün sürecek çalışmalar sonrasında Atatürk Anıtı eskiden olduğu gibi güzel bir görüntüye kavuşacak.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR
Atatürk Anıtı’nda yapılan temizlik çalışması Antalyalıları da mutlu etti. Çalışmayı gören vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, “Antalya için tarihi değere sahip, önemli simgelerinden biri olan Atatürk Anıtı üzerine yazılan yazılar herkesi çok rahatsız ediyordu. Böyle tarihi bir eserlere yazılar yazmak kötü görüntülere neden oluyor.  Tarihimize sahip çıkmak adına hemen bu çalışmayı başlattık. Anıta zarar vermeden özel bir sistemle yazılar siliniyor” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle