Hoşgeldiniz  

Aşırı Hız Öldürüyordu

Semih Köken | 23 Haziran 2016 | Antalya Haber A- A+

Aşırı Hız Öldürüyordu

Antalya’da 23 yaşındaki Melih Hilaloğulları’nın kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp aydınlatma direğine çarptı.

Aşırı Hız Öldürüyordu

 Antalya‘da 23 yaşındaki Melih Hilaloğulları’nın kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp aydınlatma direğine çarptı. Feci kazada araçta sıkışan sürücü ile 24 yaşındaki Akıncan Çavuş ağır yaralandı.

Kaza, saat 00.15 sıralarında, Akdeniz Bulvarı’nda meydana geldi. Kent merkezindenKemer yönüne giden Melih Hilaloğulları yönetimindeki 33 HV 914 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Orta refüje savrulan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler polisi ve ambulansı ararken araçta sıkışan yaralılar için itfaiye çağrıldı. Olay yerine gelen ekipler sürücü Hilaloğulları ve yanında bulunan Akıncan Çavuş’u sıkıştığı yerden çıkardı.

Ambulanslarla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen iki yaralı tedaviye alındı. Hilaloğulları ve Çavuş’un el ve ayaklarında kırıklar olduğu belirtildi. Otomobil, kurtarıcı yardımıyla orta refüjdeki aydınlatma direği ve korkuluklardan güçlükle ayrıldı. Çarpmanın etkisiyle 40 metre ileriye savrulan aracın bagaj bölümündeki yedek lastik vatandaşlar tarafından polise teslim edildi. TEDAŞ ekipleri aydınlatma direğindeki elektriği keserken yol yaklaşık 1 saat süreyle trafiğe kapatıldı. Polisin incelemesinin ardından hurda haline gelen otomobil otoparka çektirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle