Hoşgeldiniz  

ANTBİRLİK’in pamuk depolarında yangın çıktı

Semih Köken | 26 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’nın Serik İlçesi’ndeki ANTBİRLİK’e bağlı Pamuk ve Narenciye Satış Kooperatifi’nde yangın çıktı. Pamukların istiflendiği depolardaki yangın itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Serik’e bağlı Çandır Mahallesi’ndeki Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne (ANTBİRLİK) bağlı Serik Pamuk ve Narenciye Satış Kooperatifi’nin hangar bölümünde saat 22.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın başladı. Hangardan başlayıp depolara da sıçrayan yangını fark edenler, itfaiyeye haber verdi. Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 10 itfaiye aracıyla müdahale edildi.

Yaklaşık 5 bin ton pamuğun bulunduğu hangar ve 4 depo yangından etkilendi. İtfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülen yangının ardından ANTBİRLİK’e bağlı iş makineleriyle pamuklar başka bir bölgeye nakledildi. Zararın ne kadar olduğu konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, yangının ardından ANTBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Balaban ile Serik Kooperatifi yöneticileri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle