Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Taraftarlarından Türel’e Ziyaret

SEMİH KÖKEN | 15 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

 

07 gençlik ziyareti (1) 07 gençlik ziyareti (2)

Antalyaspor ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel arasındaki bağı artık tüm Türkiye biliyor. Hangi görevde bulunursa bulunsun Antalyaspor maçlarını, protokol tribünü yerine taraftarın arasında seyreden Başkan Türel ile taraftarlar arasında ayrılmaz bir bağ var. Yerel seçim çalışmaları sırasında Başkan Türel’e yapılan bir hakarete Antalyaspor taraftarlarının verdiği cevap Antalya seçimlerine damga vuran olaylardan biri oldu.

TÜREL’E PLAKET

Antalyaspor taraftarı ile Menderes Türel yine bir araya geldi. Bu seferki adres ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı oldu.  Başkan Türel’i ziyaret eden Antalyaspor’un taraftar gurubu 07 Gençlik üyeleri,  Türel’e Antalyaspor’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini sunup plaket verdi.

BAŞKAN TÜREL HEP BİZİMLE OLDU

Başkan Türel’in uzun yıllar taraftarın içerisinde maçları izlediğini dile getiren 07 Gençlik başkanı Şeh Marif Şeker “Değerli Başkanımız Menderes Türel’in Antalyaspor’a olan sevdasını çok yakından biliyoruz. Uzun yıllar taraftar grubumuzun içinde bizimle omuz omuza maçları izledi ve hep bizimle oldu. İyi günde kötü günde Antalyaspor’umuzun yanında oldu. Bu nedenle yeni belediye başkanlığı döneminde Antalyaspor’a yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz “dedi.

AKAYDIN’A CEVABI 07 GENÇLİK VERMİŞTİ

30 Mart yerel seçimleri öncesinde Antalya Mustafa Akaydın’ın Menderes Türel’e yaptığı hakaret ile sarsıldı. Türel’in projelerine karşı proje üretemeyen Akaydın çareyi hakarette buldu ve “Menderes Türel kimin çocuğu” hakaretini yaptı. Akaydın’a cevabı ise Antalyaspor taraftarı verdi. Türel’in sokak mitinglerinin bir tanesinde bir anda ortaya çıkan yüzlerce taraftar uzun süre “Antalya’nın çocuğu Menderes Türel” tezahüratı yapmıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle