Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Başkanı: “Galatasaray’ı rahatça yenebilirdik”

Semih Köken | 22 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, deplasmanda 3-3 berabere kaldıkları Galatasaray müsabakasını değerlendirirken, “Rahat kazanabileceğimiz maçta 1 puana razı olduk” dedi.

ETO’O 10’UNCU GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmada 3 defa geriye düşmesine rağmen son dakikalarda attığı golle 1 puanı hanesine yazdıran Antalyaspor’un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto’o, penaltıdan kaydettiği golle ligdeki 10’uncu golünü attı. Gol krallığı yarışında 1’inci sırada yer alan Eto’o, bu sezon penaltıdan 4’üncü golünü kaydetti.

‘1 PUANA RAZI OLDUK’

Antalyaspor Başkanı Gencer ise Galatasaray maçını kazanma hedefiyle İstanbul deplasmanına gittiklerini söyledi. Takımının geriye düşmesine rağmen son dakikaya kadar maçı bırakmadığını dile getiren Başkan Gencer, teknik heyet ve futbolcularını kutladı. Karşılaşma boyunca Galatasaray’dan daha fazla gol pozisyonuna girdiklerini vurgulayan Başkan Gencer, şunları söyledi:

“Maçın geneline baktığımız zaman kaybettiğimiz 2 puana üzülüyoruz. Yenebilirdik. 3-3’ten sonra da gol fırsatı yaratabilirdik. Geriye düştüğümüz maçta 3-3’ü yakalayınca futbolcular son dakikalarda biraz heyecanlandı. Rahat kazanabileceğimiz maçta 1 puana razı olduk. Maçın gidişatına bakıldığında son 5 dakikada da 1 puana sevinmemek elde değil. Ligde ilk devreyi en az 25 puanla tamamlamayı hedefliyoruz.”

BERABERLİK PRİMİ 10 BİN LİRA

Antalyasporlu futbolcular, 3-3 beraberlikle 10 bin liralık primin de sahibi oldu. Sezon başında açıklanan prim sistemine göre beraberliğe ödeme yapmayan Antalyaspor yönetimi, Galatasaray maçı için özel uygulamaya gitti. Bu maç için ekstra prim belirleyen Antalyaspor yönetimi, 10 bin liranın yanı sıra, futbolcularına bu ay yapılacak ödemelerinin hafta içersinde yapılacağı sözünü verdi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle