Hoşgeldiniz  

ANTALYA’NIN GURUR GECESİ‏

Semih Köken | 07 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya sanayicisinin gurur gecesi sayılan AOSB 2014 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni’ni değerlendiren AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Ürettiğimiz her proje, yaptığımız her yatırım, düzenlediğimiz her organizasyon Antalya ve Antalya sanayisinin geleceği için atılmış önemli bir adımdır” dedi.

 

Bu yıl 5’incisi düzenlenen AOSB 2014 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni, sektör temsilcilerinden tam not aldı. İlk kez bu kadar geniş katılımın sağlandığı törene Antalya OSB’de faaliyet gösteren firma temsilcilerinin yüzde 97’si ile birlikte iş, medya, siyaset dünyasının önemli isimleri ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin tamamı katıldı. 650 davetlinin yer aldığı gecede sanayicilere 12 kategoride toplam 87 ödül verildi.

ANTALYA’NIN PRESTİJİödül töreni (1)

5’incisini gerçekleştirdikleri ödül törenin artık bir gelenek haline dönüştüğünü ve her yıl prestijinin daha da artığına dikkat çeken Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Töreninin ardından çeşitli çevrelerden aldığım övgü ve tebrik, doğru yolda ilerlediğimizin en büyük kanıtı oldu. En önemlisi ise Antalya OSB’de faaliyet gösteren firma temsilcilerinden gelen teşekkür ve tebrik mesajları idi. Sanayicimizin görüşleri önemli çünkü biz bu tür organizasyonlarıdeğerli sanayicilerimiz için, onların başarılarına başarı katmak için gerçekleştiriyoruz. Aslında ev sahibi onlar ve onlar adına doğru bir iş yapmış olmaktan yana son derece mutluyuz” dedi.

SANAYİNİN GELİŞMESİNE ÖNEMLİ BİR KATKI

Törenin sadece yerelde değil ulusal çapta da geniş yankı uyandırdığını ifade eden Bahar, “Törene ilk kez katılan OSBÜK yönetimi, organizasyonun sektöre çok önemli faydalar sağladığından övgüyle bahsetti. Antalya basının ilk kez bu yıl bu kadar geniş bir katılım ile töreni takip edip haberleştirdi ve tüm Türkiye’ye Antalya’nın kahramanlarının başarı öykülerini ulaştırdı. Organizasyonda görev alan, bu geceye katkı sağlayan herkes aslında Antalya’nın ve Antalya sanayisinin gelişmesinde önemli bir rol oynadı. Herkese yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ANTALYA AŞKI

Antalya’nın çok önemli bir sanayi şehri olduğuna da dikkat çeken Ali Bahar, “Antalya genellikle turizm ve tarım ile anılan bir şehir. Bu doğru bir algı ama eksik. Bizler tarım ve turizmin yanına sanayiyi de eklemek üzere yola çıktık. Ürettiğimiz her proje, yaptığımız her yatırım, düzenlediğimiz her organizasyon Antalya ve Antalya sanayisinin geleceği için atılmış önemli bir adımdır. Bu yolda kararlıkla yürümeye devam edip çok değil kısa bir süre zarfında Antalya’yı ve Antalya OSB’yi önemli noktalara getireceğiz. Hiç şüphe yoktur ki Antalya, dünyanın en güzel yeridir. Tüm sanayicilerimizin amacı bu güzel emanete artı bir değer katmak ve yaşadıkları şehre olan vefa borçlarını ödemektir. Biz aldığımız bu emaneti geliştirmek ve Antalya’ya sanayi vizyonunu kazandırmak içinbitip tükenmek bilmeyen bir aşk ve heyecanla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle