Hoşgeldiniz  

Antalyalı Dilan’ın başarısı

SEMİH KÖKEN | 29 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

ELİDOR Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması’nda ikinci seçilerek Türkiye’yi Kainat Güzellik Yarışması’nda temsil etme hakkını kazanan 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, Antalya’nın gururu oldu.

dilic22T32 9f691adc8f8910657bab66541e4d815cBaba Orhan Deniz, kızının hedefi oyunculuk olsa da önceliğinin üniversiteyi tamamlamak olduğunu söyledi.

Öğretmen anne ve babanın tek çocuğu olan Antalyalı Dilan Çiçek Deniz, Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması’nda Türkiye ikincisi seçilmesi, Antalya’da ailesi ve dostlarını büyük sevince boğdu. Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Deniz, Brezilya’da düzenlenecek olan Kainat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.

BABA ORHAN DENİZ: GURUR VERİCİ 

Dilan’ın başarısının Antalya için gurur verici olduğunu belirten babası Orhan Deniz, bugüne kadar bazı defilelere katılan Dilan’ın ilk kez böyle bir yarışmada yer aldığını söyledi. Orhan Deniz, “Çocukluğundan beri ilgi ve sevgimizi esirgemedik. Çok güveniyorduk ve zaten o da yüzümüzü kara çıkarmadı” dedi. 

Dilan’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nda dört yıl oyunculuk eğitimi aldığını anlatan baba Orhan Deniz, kızının hedefinin oyunculuk olduğunu ancak öncelikle üniversite eğitimini tamamlamayı düşündüğünü, bu arada da oyunculukla ilgili eğitimlerinin süreceğini açıkladı. 

13 YAŞINDA ŞİİR KİTABI

Bu arada Türkiye’nin en güzel ikinci kızı Dilan’ın, 9-13 yaşları arasında yazdığı şiirlerden oluşan ‘Ben Annemi Güneş Sanırdım’ isimli bir de şiir kitabı bulunuyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle