Hoşgeldiniz  

ANTALYA’DA ZİNCİRLEME KAZA!

SEMİH KÖKEN | 14 Temmuz 2015 | Antalya Haber A- A+

Kaza, saat 14.00 sıralarında Antalya- Alanya D-400 karayolunun Manavgat’a bağlı Taşağıl Mahallesi kavşağında meydana geldi. Manavgat’tan Antalya yönüne giden Abdullah Öztürk yönetimindeki 07 F 6187 plakalı tur otobüsü, önce kırmızı ışıkta bekleyen İbrahim Altay’ın kullandığı 07 EUC 23 plakalı otomobile, ardından kavşaktan dönüş yapmaya çalışan Mesut Eroğlu yönetimindeki 07 YOJ 97 plakalı kamyona çarptı.

Kazada, otobüste bulunan Hayri Artçı, kamyon sürücüsü Mesut Eroğlu ve aynı araçta bulunan Serdar Gök, Ali Gökçe ve Kemal Göknar ile otomobil sürücüsü İbrahim Altay yaralandı. Otobüs sürücüsü Abdullah Öztürk ise koltukta sıkıştı.

Yaralılar ihbar üzerine gelen ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alınırken, otobüste sıkışan Abdullah Öztürk’ü kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kurtarılan Öztürk, hastaneye götürüldü.

İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde çalışırken polis ve jandarma da çevrede güvenlik şeridi oluşturmak için uğraştı. Kazayı görüp gelenlerden bazıları cep telefonuyla olay anını görüntülemeye çalışırken, polis ve jandarma çevredekileri bölgeden uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf etti.

Kazayı hafif yaralı atlatan İbrahim Altay, kırmızı ışıkta beklediği sırada arkadan gelen otobüsün önce kendisine yandan çarptığını, ardından kavşaktan dönmeye çalışan kamyona çarptığını söyledi. Kaza sırasında kamyondan iki kişinin yola fırladığını anlatan İbrahim Altay, kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunduğunu kaydetti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle