Hoşgeldiniz  

Antalya’da şiddetli yağmur yaşamı olumsuz etkiledi

Semih Köken | 22 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da öğleden sonra başlayan şiddetli yağış cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu, araçlar yolda kaldı, ağaçlar devrildi.

Antalya’da öğleden sonra etkili olan şiddetli yağmur yaklaşık yarım saat sürdü. Etkili yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük yaşadı. Bazı noktalarda trafik kilitlendi. Yolda kalan araçlar, çekici yardımıyla otoparklara götürüldü. Yağışın yanı sıra etkili olan rüzgar nedeniyle de ağaçlar devrildi. Belediye ekipleri devrilen ağaçları keserek yoldan kaldırdı. Yağmura hazırlıksız yakalanan kent sakinleri ise yürümekte güçlük çekti. Yanlarında yağmurluk ve şemsiye bulunmayan Antalyalılar, çareyi kapalı yerlere sığınmakta buldu. Yağmur nedeniyle hafif raylı sistem seferleri de yapılamadı.

4 İL İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların yarın ve cuma günleri Antalya’nın yanı sıra, Isparta, Burdur ve Muğla’da etkili olacağı, olası olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, çatı uçması, ağaçların devrilmesi) ilgililerin ve yetkililerin tedbirli olması gerektiği kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle