Hoşgeldiniz  

Antalya Milletvekili Budak’ın gizli bir aşkı mı var?

Semih Köken | 17 Ağustos 2021 | Antalya Haber A- A+

Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın sahibi olduğu Lider Gazetesi bugün,CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın eşinden boşanıp gizli bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Faruk Çelik imzalı haberde şöyle denildi:

“CHP’li Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, 28 yıllık “ikinci eşi” Melek Budak’tan (Savlu) tek celsede boşandı. Budak’ın şimdilerde, CHP Genel Merkezi’nde görevli bir çocuk annesi kadına gönlünü kaptırdığı konuşuluyor.

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

Antalya’da iki dönem ATSO Başkanlığı görevini yürüten ve CHP’den 25, 26 ve 27’nci dönem Antalya Milletvekili seçilen 61 yaşındaki Çetin Osman Budak, 28 yıl önce evlendiği ikinci eşi Melek Budak’tan (Savlu) boşandı. Budak’ın, boşanma işleminin basına yansımaması endişesiyle ikamet ettiği Antalya yerine, Mersin Gülnar Adliyesi’ni tercih etti. Şubat 2021’de gerçekleşen boşanmanın gizli tutulması için yoğun çaba sarfeden CHP’li Budak’ın bu ani kararı, kafaları karıştırdı.

BOŞANMA SEBEBİ, EŞYA RENGİ

Gözlerden uzak bir ilçede boşanmayı tercih eden Milletvekili Budak ve bir çocuğunun annesi, ‘Değişen hayatlar sebebiyle anlaşamadıklarını’ gerekçe göstererek, mahkemenin yolunu tuttu. Taraflar, mahkemede eşya rengi için atıştıklarını ve bu nedenle anlaşamadıklarını söyledi. Açılan dava bir günde tamamlanırken, boşanma kararı elden tebliğ edildi. Budak çifti, süre ve istinaf başvurusundan feragat edince, boşanma kararı 31 Mart 2021’de kesinlik kazanmış oldu.

GÖNLÜNÜ KİME KAPTIRDI?

Anlaşmalı boşanma davasında taraflar, protokolü hazırlarken mal rejiminden kaynaklı her alacağın alındığına ve tarafların bu konuda da birbirlerinden bir talebi olmadığını mahkemede beyan etti. Öte yandan Budak’ın, parti genel merkezinde çalışan bir çocuk annesi kadına gönlünü kaptırdığı konuşuluyor.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle