Hoşgeldiniz  

Antalya Kültür Sanat ‘Şehrin Yıldızı’ oldu

Semih Köken | 05 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA Kültür Sanat, uluslararası platformda önemli bir yeri olan Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en büyük ödüllerinden ‘Sign of the City Awards’da ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ ödülüne layık görüldü.
ANTALYA KULTUR SANAT, ULUSLARARASI PLATFORMDA ONEMLI BIR YERI OLAN TURK INSAAT VE GAYRIMENKUL SEKTORUNUN EN BUYUK ODULLERINDEN 'SIGN OF THE CITY AWARDS'DA 'EN IYI SOSYO-KULTUREL YAPI' ODULUNE LAYIK GORULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kente armağanı Antalya Kültür Sanat, en önemli mimarlık ödüllerinden Sign of the City Awards 2015’de ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ kategorisinde birinci oldu. Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin, farklı kategorilerde ödüllendirildiği ‘Sign of the City Awards’ yarışmasında ödül kazanan Antalya Kültür Sanat adına ödülü ATSO Başkanı Davut Çetin aldı. Çetin yaptığı açıklamada “Kent merkezindeki eski hizmet binamızı, Antalya’nın kültür turizmine katkıda bulunması amacıyla bir kültür sanat platformuna çevirdik. Kentimizin cazibe merkezi olarak adlandırdığımız bu vizyon projemizle yarattığımız farkın ödüllendirilmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

Halen ünlü sanatçılar Pablo Picasso ve Ara Güler’in sergilerine ev sahipliği yapan Antalya Kültür Sanat’ı 1,5 ay gibi kısa sürede 5 binin üzerinde yerli ve yabancı sanatseverin ziyaret ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Davut Çetin, “Projemize başından beri büyük destek veren Suna – İnan Kıraç Vakfı’na, Vakfın Başkanı İnan Kıraç’a, Mimarımız Sinan Genim’e, ATSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi üyelerine, ATSO çalışanlarına ve bizi bu ödüle layık gören değerli jüri üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle