Hoşgeldiniz  

Antalya Havalimanı’na gidecekler dikkat!

Semih Köken | 02 Temmuz 2016 | Antalya Haber A- A+

Antalya Havalimanı’na gidecekler dikkat!

Veysi SAĞLAM/ANTALYA AJANS

Antalya Havalimanı’nda üst seviyeye çıkarılan güvenlik kontrolleri nedeniyle havalimanı girişindetrafik yoğunluğu yaşanıyor. Ana giriş kapısında oluşan araç kuyrukları yüzlerce metreyi buluyor. Havalimanına gidecek vatandaşların, özellikle de uçağı olan yolcuların bu yoğunluğu gözönünde bulundurarak yola çıkmasında yarar var.
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen canlı bomba saldırılarının ardından Antalya Havalimanı’nda güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Antalya Havalimanı’nın ana giriş kapısında araçlar, polis tarafından didik didik kontrol ediliyor. Araçların kontrolleri zaman aldığı için girişte oluşan kuyruk, yüzlerce metreyi buluyor. Günün hemen hemen her saatinde oluşanaraç kuyruğu, bazı saatlerde neredeyse Antalya-Alanya Karayolu’na kadar ulaşabiliyor.

SAAT 00.30’DA BİLE YOĞUNLUK YAŞANIYOR
Gece yarısında, saatler 00.30’u gösterdiğinde bile Antalya Havalimanı’nın girişinde araç yoğunluğu göze çarptı. Antalya Havalimanı’na gidenlerin, özellikle de uçağa binecek yolcuların bu trafik yoğunluğunu gözönüne alarak yola çıkmaları yararlarına olacak. Çünkü Antalya Havalimanı’nın girişinde yapılan kontrollerden dolayı oluşan kuyrukta onlarca dakika vakit kaybedebilirler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle