Hoşgeldiniz  

Antalya Başbakan’ı ağırlıyor

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’ya gelişinin büyük önem taşıdığını dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Av.Mustafa Köse,  “Tüm halkımızı milli iradeye, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Sayın Başbakanımıza sahip çıkmak için 15 Mart Cumartesi günü saat 15:30’da Kepez Arena spor salonu yanında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

 

Türkiye’ye karşı oynanan oyunlara ait fotoğrafın çok daha net görülebildiğini vurgulayan İl Başkanı Köse, bu olaylardan sonra halkın milli iradeye ve Başbakana sahip çıktığının miting alanlarında görüldüğünü söyledi. Antalya mitinginin de bu sevgi ve sahiplenme karesinin önemli bir parçası olacağının altını çizen Başkan Mustafa Köse, “Dualarıyla Başbakanımızı ve kadrosunu ayakta tutan halkımızı miting meydanında görmeyi arzuluyoruz. Tüm halkımızı milli iradeye, Sayın Başbakanımıza ve AK Parti’ye sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Mustafa Köse, “Halkımız, hizmetlerin devamı için 30 Mart seçimlerinde sandığa gidecek ve mührü AK Parti’ye vuracak inşallah. Spekülasyonlarla, kirli oyunlarla, iftiralarla halkı yanıtlamaya çalışanlar bilmeli ki, hiçbir oyun halkta karşılık bulmayacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle