Hoşgeldiniz  

Antalya Açıklarında Terk Edilen Gemi Kemere doğru Sürükleniyor

Semih Köken | 01 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

Antalya Açıklarında Terk Edilen Gemi Kemere doğru Sürükleniyor

Antalya açıklarında terk edilen gemi sürükleniyor Antalya açıklarında bir süredir yarı batık halde duran ‘Marmaris’ adlı kuru yük gemisi, fırtınanın da etkisiyle Kemer açıklarına doğru sürüklenmeye başladı.
Antalya Açıklarında Terk Edilen Gemi Sürükleniyor

Antalya açıklarında bir süredir yarı batık halde duran ‘Marmaris’ adlı kuru yük gemisi, fırtınanın da etkisiyle Kemer açıklarına doğru sürüklenmeye başladı.

‘Marmaris’ gemisinin Kemer’e doğru sürüklenmesi üzerine bölgedeki tüm gemi ve tekneler, Antalya Türk Radio Ana Arama-Kurtarma Koordinasyon Merkezi’nden yapılan telsiz anonsları ve dijital ortamda ‘Navteks’ yayınıyla, sürüklenen gemiden uzak durulması konusunda uyarıldı. Konuyla ilgili aralıklarla şu mesaj yayınlanıyor:

“30.12.205 tarih ve saat 14.00 itibarı ile 36 39.3 K, 030 D pozisyonundaki ‘Marmaris’ isimli kumanda altında olmayan gemi, güney istikametine sürüklenmektedir. Gemi üzerinde seyir fenerleri ve mürettebat bulunmamaktadır. Bölgede seyreden tüm deniz taşıtlarının anılan pozisyon ve gemiden açık geçmeleri önemle rica olunur.”

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle