Hoşgeldiniz  

Ali Tüzün “Esnaf rahatlayacak”

Semih Köken | 07 Şubat 2016 | Antalya Haber A- A+

Ali Tüzün “Esnaf rahatlayacak”

IMG-20160206-WA0005 (1)IMG-20160206-WA0008 IMG-20160206-WA0010

Yeni Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5. Olağan genel kurulunda konuşan başkan Ali Tüzün, esnafa sevindirici haberler verdi.

“Kooperatif 95 bin TL kar etti”

Yeni Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5. Olağan genel kurulu, Ali Tüzün’ün başkanlığında yapıldı. Yüksek bir katılımın sağlandığı genel kurulda konuşma yapan Ali Tüzün, güzel müjdelerde verdi. Kooperatifin bir yıl içinde 95 bin lira kar elde ettiğini müjdeleyen Tüzün, son 3 ay ise finansman nedeniyle ortakların taleplerini karşılayamadıklarını söyledi. Bölge Birliği Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür eden Ali Tüzün ulaşım konusunda da esnafa rahatlatıcı açıklamalarda bulundu.

“Ulaşım esnafı rahatlayacak”

Genel Kurulda konuşma yapan Ali Tüzün, ulaşım esnafının sorunlarına da değindi. Yeni kart sistemli hakkında da konuşan Tüzün konuşmasını şu şekilde sürdürdü; ” Antalya’da yeni kart sistemi dört dörtlük olacak. Bunun yanı sıra bundan önceki yıllara bakacak olursak önceden bir araç 230 bin TL civarı satılıyordu. Şimdi ise 450 bin civarlarında satılıyor. Bunun yanı sıra 65 yaş üzeri ücretsiz biniş krizini de çözdük. Hem vatandaş hem de esnaf mağdur olmayacak. Vatandaş yine ücretsiz binecek, araç sahipleri ise ayda 750 TL alacak. Bunca yol ilerlerken son olarak şunu söylemek istiyorum. Önce terör lanetinin bitmesini ve ülkeye huzur gelmesini diliyorum”

İsmail Tüzün’e plaket

Yeni Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5. Olağan genel Kurulu sonunda plaket töreni de düzenlendi. Halk Bankası Müdürü Sibel Ceren Urlu ve çalışanlara başarılarından dolayı plaket verildi. Fakat bu törende her anne ve babayı duygulandıran bir sürprizde yaşandı. Akdeniz Üniversitesi Matematik Bölümü ve Fen Fakültesi birincisi İsmail Tüzün’de ödüllendirildi. . Göller Birliği Başkanı Ahmet Turan, Ali Tüzün’ü de kürsüye davet ederek İsmail Tüzün’ün hediyesini takdim etti. Genel Kurul ise bu şekilde müjdeli haberler ve başarılı bir plaket töreni ile son buldu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle