Hoşgeldiniz  

Alanya’da kaçak ve sahte içki operasyonu

SEMİH KÖKEN | 16 Ekim 2020 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde polis ekipleri iki ayrı restorana kaçak ve sahte içki operasyonu düzenledi. Operasyonda toplamda 5 litre etil alkol ve 9,5 litre sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alanya da kaçak ve sahte içki operasyonu

 

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, kaçak ve sahte alkollü içki satışının ve imalatının engellenmesine yönelik ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak Kızlarpınarı Mahallesi Plaj Sokak üzerinde bulunan bir restoranda kaçak ve sahte içki ihbarını alan ekipler belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskında sahte içki yapımında kullanılan plastik bidon içerisinde 5 litre etil alkol, 5 adet 0,5 litrelik plastik su şişesi içerisinde yaklaşık 2,5 litrelik sahte içki, 1 adet 250 cc’lik cam şişe içerisinde 3’te 1’i dolu vaziyette anason aroması ele geçirildi. Olayla ilgili R.G. yakalanarak gözaltına aldı.

Kızlarpınarı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan bir restorana yapılan baskında 3 litre ve 4 litrelik alkollü içecekler ele geçirildi. Konuyla ilgili R.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden R.K. savcılık talimatıyla serbest kalırken, R.G. ise hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet etmek suçu kapsamında emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE POLIS EKIPLERI IKI AYRI RESTORANA KACAK VE SAHTE ICKI OPERASYONU DUZENLEDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle