Hoşgeldiniz  

AKTARMALI ULAŞIM TARİH OLUYOR

SEMİH KÖKEN | 05 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

 

Seçim çalışmaları sırasında verdiği sözleri bir bir yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir sözünü daha gerçekleştiriyor. Antalya’da aktarmalı ulaşım tarih oluyor. Başkan Türel, Antalyalıların özellikle kırsal bölgelerden hastanelere, otogara ve kent merkezine tek araçla ulaşımını sağlamak için düğmeye bastı.

Verdiği tüm sözleri yerine getiren bir siyasetçi olarak tanınan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Mart seçimleri öncesinde verdiği sözleri de bir bir yerine getiriyor. Göreve gelmesinin ardından “Nerede kalmıştık Antalyam” diyerek Antalya’nın yıllardır hasret kaldığı hizmetleri başlatan Türel, 10 yıldır yıkılamayan İl Özel İdare binasını yıktı. Konyaaltı sahilini tüm hizmetleri ücretsiz yaparak, halkın hizmetine sunan Başkan Türel, imar sorunlarını da bir bir çözmeye başladı. Deniz otobüslerini seyr-ü sefere çıkaran, yayla yollarına bile asfalt döktüren Türel, şimdi de aktarmalı ulaşım dönemini bitiriyor. Yeni düzenleme ile Antalya’da ulaşım yüzde 80 oranında aktarmasız olarak sağlanacak. Teknik nedenler ile aktarma yapılmak zorunda kalan hatlar ise yüzde 20’yi geçmeyecek. Bu hatlarda da en fazla bir aktarma yapılacak.

TÜREL: AKTARMASIZ ULAŞIM BAŞLIYOR

Vatandaşlara müjdeyi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya’nın kırsal kesiminden merkeze, hastanelere, otogara yeni yaptığımız düzenleme ile bütün vatandaşlarımızın aktarmasız bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Son rötuşlar yapılıyor. Bu hafta içerisinde ulaşım komisyonu ilgili odalar, meslek birlikleri ile son görüşmeler yapılacak. Önümüzdeki hafta yapılacak UKOME toplantısından sonra aktarmasız ulaşım başlayacak. Antalyalı vatandaşlar yüzde 80 aktarmasız ulaşımla Antalya’nın doğusundan batısına ulaşabilecek. Bazı hatlarda yüzde 20’sini geçmeyecek şekilde, teknik nedenlerle en fazla bir araç değişimi söz konusu olacak. Geçmişte olduğu gibi çok kısa mesafelerde iki ya da üç araç değiştirmek zorunda kalınmayacak. Vatandaşa yapılan aktarma zulmü sona eriyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle