Hoşgeldiniz  

Akseki’de karla mücadele

Semih Köken | 20 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’de kar yağışı nedeniyle ulaşımı zorlaşan mahalle yollarını gece gündüz çalışarak greyderler ile açtı. Yolda kalanlara da kumanya ve zincir yardımında bulunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki’de karla mücadele başlattı. Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren alarma geçen Akseki Hizmet Birimi’ne bağlı iş makineleri, yoğun kar yağışına maruz kalan ilçede vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışıyor. Kar nedeniyle ulaşımı zorlanan mahalle yolları Büyükşehir ekipleri tarafından ulaşıma açılıyor.

GRUP YOLLARI AÇILDI

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan denetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, yoğun kar yağışının yaşandığı Cevizli, Süleymaniye, Bademli, Değirmenlik, Susuzşahap, Salihler, Kuyucak, Gümüşdamla, Çınardibi, Günyaka, Karakışla, Ceceler ve Yarpuz mahalleri grup yolları iş makineleri ile temizlenerek ulaşıma açıldı. Buzlanma olan yerlerde ise tuzlama çalışması yapıldı.

YARDIMA BÜYÜKŞEHİR KOŞTU

Büyükşehir ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Seydişehir-Manavgat Karayolu üzerindeki 1825 Rakımlı Alaca Bel mevkiinde, yolda kalan ve zorluk çeken vatandaşların yardımına koştu. Yolun ulaşıma açılmasını bekleyen vatandaşlara kumanya verildi. Kar lastiği olmayan araçlara zincir yardımında bulunuldu. Yolda kalan vatandaşlar Akseki’de misafir edilirken, araçlarına ise kurtarıcı desteği sağlandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle