Hoşgeldiniz  

AKEDAŞ’tan seçim çalışması

Semih Köken | 27 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde elektrik kesintilerinin yaşanmaması için Akdeniz EDAŞ, enerji nakil hatları ve elektrik dağıtım trafolarında bakım çalışmalarını tamamladı.

Akdeniz EDAŞ 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde elektrik kesintilerinin yaşanmaması için bakım ve onarın çalışmalarını tamamladı. Akdeniz EDAŞ’tan yapılan açıklamada, yaklaşık bir aydır yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini, kriz masası oluşturarak tüm tedbirlerinin tekrar gözden geçirildiği belirtildi.
ANINDA MÜDAHALE EDİLECEK
Yapılan çalışmaların Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına raporlandığı ifade edilen açıklamada, “Seçim günü Antalya, Isparta ve Burdur illerini kapsayan sorumluluk bölgesinde olası bir elektrik kesintisi yaşanması durumunda, anında müdahale için tüm personel, mühendis ve yöneticilerin izinleri iptal edilmiştir. Alınan tedbirler kapsamında 31 adet TEİAŞ trafo merkezi ve kritik bölgelere arıza onarım personeli yerleştirilecek. 24 saat esaslı 3 vardiya düzeninde 140 araç, 690 arıza personeli ve Şebeke Takip Koordinasyon merkezi ve 186 çağrı merkezi ile seçim gününe hazırız” denildi. Öte yandan, Seçim sürecinde olumsuzluk yaşanmaması için planlı kesintilerin de seçimden sonraki haftaya kadar iptal edildiği kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle