Hoşgeldiniz  

AKAYDIN’DAN TÜREL’E YANIT: “CANLI YAYINA GELSİN KARŞIMA”

SEMİH KÖKEN | 27 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in hakkındaki iddialarını ‘zırva’ olarak nitelendiren eski başkan Mustafa Akaydın, “Paçası sıkıyorsa canlı yayına davet ediyorum” çağrısında bulundu.

CHP Antalya milletvekili adayları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’ni ziyaret ederek, hal esnafı ve hale ürün getiren üreticilerle buluştu. Hal ziyaretine CHP İl Başkanı Semih Esen, milletvekili adayları Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Çalıkuşu, Rafet Zeybek, Deniz Filiz, Sultan Yeğen, Sevindik Gizli ve İbrahim Keser ile partililer katıldı. Saat 04.30’da hale gelen adaylar ve partililer, esnafı tek tek gezerek sorunlarını dinledi.

AKAYDIN’DAN TÜREL’E YANIT

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kendisi hakkındaki iddialarına hal ziyareti sırasında yanıt veren Mustafa Akaydın, “Menderes Türel’in zırvalarıyla uğraşacak zamanım yok. Paçası sıkıyorsa canlı yayına davet ediyorum onu. Karşılıklı tartışalım. Her belediye başkanı hakkında Sayıştay sorgusu olur, Menderes Türel’in de olmuştur. Hele bizim gibi CHP’li belediye başkanıysanız olur, biz de onları cevaplarız. Bu iş böyledir, suçumuz yok. Cevabımız hazır” dedi.

‘DOKUNULMAZLIĞI KALDIRSINLAR BEN VARIM’

Türel’in, milletvekili zırhına bürünerek yargıdan kaçmaya çalıştığı yönündeki sözlerini de değerlendiren Akaydın, “O zaman kendisi 5 sene önce demek ki zırha bürünmek içinden geçiyordu, kendi suçunu açıklıyor. İktidar partisinin mensubu, yarın kaldırsınlar dokunulmazlığı, ben varım. Tayyip Erdoğan’ın suçları biliniyor mu? Dokunulmazlık dosyalarında, zimmet, kalpazanlık, ihaleye fesat, cürüm var. Tayyip ne yapacak?” diye konuştu.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle