Hoşgeldiniz  

Akaydın, Yol-İş Sendikası ile el sıkıştı

SEMİH KÖKEN | 26 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

Akaydın: “İşçilerimizin çalışma düzeninde değişiklik olmayacak”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, “Bütünşehir Yasası ile İl Özel İdaresi’nden Büyükşehir Belediyesi’ne geçecek 327 işçiyi kucaklamaya hazırız. İşçilerimiz, eski çalışma düzenlerinde görevlerine devam edecek” dedi.

 

Bütünşehir Yasası’nın yürürlüğe girip İl Özel İdaresi’nin kapanmasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne geçecek işçilerin temsilcisi durumundaki Yol-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı İsmail Kepez, Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

ÇALIŞMA DÜZENİNDE DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK
İl özel idaresinden Büyükşehir Belediyesine geçecek 327 işçiyi kucaklamaya hazır olduklarını belirten Mustafa Akaydın, “İşçilerimizin çalışma düzenlerinde en küçük bir değişiklik olmayacak. Tüm işçilerimiz, eski çalışma düzenlerinde görev yapmaya devam edecek” dedi.
19 ilçeyi köy köy dolaştığını belirten Akaydın, “Köylerimize hizmet götürmeye başladık. Bundan sonraki hizmetlerimizi yeni işçilerimizle birlikte sürdüreceğiz. Emeğin ve alın terinin  yanında olan bir belediyeyiz. İşçimiz başımızın tacıdır. 327 işçimizle ailemiz daha da güçlendi. Hepsi aramıza hoş geldi” diye konuştu.

MÜJDELİ HABERİ PAYLAŞACAĞIZ
Bu sıcak diyalogdan çok memnun kalan Sendika Başkanı İsmail Kepez, “Akaydın hocamız içimizi rahatlattı. Hocamızın bu müjdelerini işçi arkadaşlarımızla paylaşacağız” dedi.

Mustafa Akaydın ve İsmail Kepez’ in sıcak sohbetine Köy Hizmetleri Eski Bölge Müdürü Osman Taşan da katıldı. m. akaydın-i. kepez 1

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle