Hoşgeldiniz  

AK Parti’ye rekor başvuru

Semih Köken | 21 Şubat 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’da AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulunanların sayısı 120’ye ulaştı. Eski İl Başkanı Köse de başvurusunu son gün teslim etti

AK Parti’nin milletvekili aday adayları için tanıdığı başvuru süresi dün itibariyle sona erdi. Başvuruda bulunmak için son günü bekleyen onlarca aday adayı, AK Parti İl Başkanlığı binasına adeta akın etti. 20 Şubat sabahına kadar AK Parti’ye yaklaşık 50 başvuru yapılırken saat 17.00 itibariyle bu sayı 120’ye ulaştı. Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde halen başvuruları kabul eden parti yönetimi, başvuru sayısının gün sonunda 130’a ulaşmasını beklediklerini söyledi.

BU DAVANIN NEFERİYİZ

Aday adaylığı başvurusunu son dakikalara saklayan isimler arasında AK Parti eski İl Başkanı Mustafa Köse’de vardı. Partiye başvuruda bulunan 111’inci isim olan Köse, parti binasında kendisini bekleyen partililere kısa bir konuşma yaptı. Sürecin herkese hayırlı olması temennisinde bulunan Köse, “Şu ana kadar yapılan başvuru AK Parti’ye olan teveccühü net bir şekilde ortaya koyuyor. Öncelikle bir karar vermiş olmak ve AK Parti saflarında siyaset yapmış olmak çok önemli. Bu kararı veren bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz milletvekili olmak için yola çıkıyor değiliz. Biz bu davanın bir neferiyiz. Hangi görev verilirse orda hizmet vereceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle