Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’Lİ ADAYLAR KUMLUCA’DA

Semih Köken | 22 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Kumluca’da vatandaşlarla buluştu. AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, “Gök kubbe çöküp yer yarılmadıkça hizmete devam edeceğiz” dedi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve diğer milletvekili adaylarının katıldığı toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer yaptı.

Adayların selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 7 Haziran seçimlerinin yaklaştığına işaret ederek muhalefet partilerinin gelip kendilerine Tekirova’dan bu yana duble yol sözü vereceklerini ama buna inanmamalarını istedi. Türel, “Ama bunu AK Parti derse muhalefet de inanır siz de inanırsınız. Herkes inanır. Çünkü hizmeti AK Parti yapar. Yapacağız dedi mi yapar. AK Parti söz verdi mi sözünün arkasında durur” dedi.

Son olarak kürsüye gelen Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, 2002 Kasım ayından sonra çok sıkıntılar yaşadıklarını ve dik duran seçmenlerinden güç alarak hizmete devam ettiklerini söyledi. Elvan, “Biz de dik durduk. Hele Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olmamız bizleri daha da güçlendirdi. Torosların evladı, bizim gibi Yörük bir kardeşimiz başbakan oldu. Beni hizmet etmek için buraya gönderdi. Şunu hiç unutmamalıyız. Üste gök kubbe çökmedikçe, altta yer yarılmadıkça biz hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz. Çünkü bizim gönlümüz, kalbimiz, ülkümüz, bayrağımız, dilimiz, vatanımız bir. Biz buna inanıyor, bu yolda mücadele ediyoruz. Hiç kuşkunuz olmasın sonuna kadar mücadele edeceğiz. Siz yeter ki güçlü desteği vermeye devam edin” dedi.

AK Parti’nin milli iradeye inanan ve güvenen bir parti olduğuna işaret eden Elvan, 12 yıllık süreçte milletin iradesini hakim kıldıklarını ve bu başarıyı elde ettiklerini ifade etti. Elvan, “Biz bu başarıyı elde ettik ama önümüze ne engeller koydular. Şöyle bir film şeridi gibi gözünüzün önüne koyun. Her seçim öncesi kargaşa çıkarmaya çalıştılar. Başbakanımız yasaklamaya çalıştılar, cumhurbaşkanı seçmemize engel olmaya çalıştılar, partimizi kapatmaya çalıştılar. Bunları hukuku çiğneyerek yaptılar. Siz de biz de dik durduk. Bu mücadelede ne siz ne biz kazandı. Ama Türkiye kazandı. Geçmişte verilen muhtırayı cebine koyup giden hükümetler oldu. Ama biz verilen muhtırayı kabul etmedik. Tam tersine ertesi gün muhtırayı biz onlara verdik. 7 Haziran’da 10’uncu seçimimizi yapıyoruz. Bu seçim bizim için önemlidir. Bu seçimde sadece biz adaylar değil hepimiz çalışacağız. Çalışkan dinamik dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden gençler varsa o ülkenin sırtı yere gelmez. Ben sizin toprağınızı çapalamaya geldim. Sizin toprağınız ürünleriniz yeşerecek. Bizim de hizmetimiz gürleşecek. Kumluca’da yaşayan her bir vatandaşı kucaklayalım. Kim olursa olsun kucaklayalım. Hangi partiye oy verirse versin. Sonuçta onlarda bizim kardeşlerimiz. Onları kucaklarsak belki yarın bizimle birlikte bu ülkeye çok yarar sağlayacaklardır. Kumlucalı üreticilerin sulama suyuna ihtiyacı var. Bir gölet yapılmış hizmette, ikincisi de yapımı devam ediyor. Bunlarla birlikte 10 ayrı göletimizin de proje ve ihale çalışmaları sürüyor. Adrasan’a balıkçı barınağı ve Karaöz’e de yat limanı yapacağız. Sizlerden 7 Haziran Seçimleri için çalışmanız için söz istiyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle