Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DE ÇİFTE KORONAVİRÜS ACISI

Semih Köken | 10 Ağustos 2021 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Konyaaltı Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Alp Pazır’ın ağabeyi Ali Pazır ve kuzeni Büşra Yeşil, yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada, “AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilat Başkanımız,  Alp Pazır’ın kardeşimizin abisi Ali Pazır ve kuzeni Büşra Yeşil Covid-19 virüsünden dolayı hayatını kaybetmiştir. Aynı zamanda akrabamız olan iki genç kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olur inşallah. Yüce Allah Ailelerine ve sevenlerine Sabrı Cemil ihsan eylesin! Ülkemizde ve dünyadaki bu hastalığın bir an önce bitmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet diliyorum. Hasta olan vatandaşlarımıza da , Şafi ismi Şerifi Hürmetine Şifa diliyorum. Devletimize güvenelim, Aşımızı olalım değerli Dostlarım! Allah Yar ve Yardımcımız olsun!” denildi.

 

ETİKET :  son dakikaantalya haberlerigüncel haberlerpolitika haberleriak partiak parti antalyaantalyaalp pazırtayfun bayar

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle