Hoşgeldiniz  

AK Parti Antalya’da kadınlar savaşı

SEMİH KÖKEN | 13 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

AK Parti Antalya’da deyim yerindeyse resmen kadınlar savaşı başlatıldı.

AK Parti Antalya milletvekili listesinin 5. Sırasında yer alan Kanal 7 Televizyonu’nun ortaklarından Mustafa Çelik’in kızı Seda Nur Çelik’in 5. Sırada yer almasını hazmedemeyen AK Partili aday adayı kadınlar Facebook’tan sitem ettiler.

 

PİRİNCİN İÇİNDEKİ BEYAZ TAŞLAR

Aslında kavganın fitilini ateşleyen AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Serap Kadıoğlu gibi gözükse de, ilk olarak Facebook sayfasından sitemini dile getiren aday adayı Gülderen Gültekin oldu.  AKP’li Gültekin Facebook sayfasından alıntı olarak “Aday isimleri netleşti… ve umulan değil ama beklenen oldu. 
Kanaatım o ki, Bizim davamız, mücadele ettiğimiz cephe bu değildi… Pirincin içindeki siyah taşları 28 Şubat döneminde net görüyorduk. Asıl kötü ve ayıklanması gereken pirincin içindeki beyaz taşlardı.Şimdi bu dönemi yaşıyoruz ve yazık oluyor. Ama Allah var ve bu nedenle her şeyin bir nedeni ve buna bağlı bir de vakti var. 
Genel merkeze yakın bir koordinatta yaşayanlar(vekil olarak vs) o çevrede bilinir görünüp, gizlikliklerini devam ettirdikleri ve güç kazandıkları cihetle ve dahi belli sosyal konum, prestij (konjonktürel) ve belli isimlere yakın olma ile medyatik konumları sebebiyle aday gösterilmeleri mümkün oldu. Bizi istemeyenler olabilir…ve istemezler. Çünkü hırs, güç elde etme yarışı bizlerin o arenada boy gösterip davası için var olma çabasına denk düşmüyor. Hatta garipseniyoruz.” dedi.

 

 

SERAP KADIOĞLU “ENÇ BENİ TEHDİT ETTİ”

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Serap Kadıoğlu, 5. Sıra adayı Seda Nur Çelik’i kastederek Facebbok sayfasında “Kampanya başlattım babamın televizyon sahibi olması için” mesajından sonra ikinci bir mesajı paylaşarak Antalya Milletvekili Gökcen Enç beni tehdit etti iddiasında bulundu. AKP’li Kadıoğlu Facebook mesajında “BİRAZ ÖNCE ANTALYA MİLLETVEKİLİ GÖKÇEN ÖZDOĞAN ENÇ, BENİ ARAYIP, FACEBOOK’DA PAYLAŞTIĞIM YAZIMDAN DOLAYI, TÜRLÜ HAKARETLER EŞLİĞİNDE “BEN BU PARTİDE OLDUĞUM SÜRECE SİZE AKPARTİ’DE SİYASET YAPTIRMAYACAĞIM” DİYEREK AÇIKTAN TEHDİT ETMİŞTİR.

UNUTULMASIN Kİ, AKPARTİ BİZİM İÇİN BİR DAVADIR; KUTLU DAVAMIZIN SİYASET SAHNESİNDEKİ ADIDIR. HİÇ KİMSE BU DAVADAN BİZİ ALIKOYAMAZ. 
HELE BU DAVANIN ÇİLESİNİ HİÇ ÇEKMEMİŞ OLUP, SADECE NİMETİNDEN FAYDALANANLAR HİÇ ALIKOYAMAZLAR.” dedi.

 

 

MİLLETVEKİLİ ENÇ TEHDİT ETTİ Mİ?

AK Parti Milletvekili Gökcen Enç’in yakın kadrolarından ulaştığımız bir isim tehdit iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirterek, AKP’li Enç’in aday adayı Serap Kadıoğlu’na telefon açtığı doğrudur ama tehdit olayı yaşanmadı. Sayın Enç aday adayı Kadıoğlu’na nasihatte bulunarak, Facebook mesajını kaldırmasını, AK Parti’nin parti içi meseleleri sosyal medya üzerinden paylaşılmasına sıcak bakmadığını ve bu tür girişimler ile AK Parti’de siyaset yapmanın zor olduğunu ifade etmiştir dedi.

 

SAHTECİLİK İDDİASI

AK Parti milletvekili listeleri açıklandıktan sonra aday adaylarından AKP’li Cihan Bulut ise Twitter hesabından aday gösterilen Mürtaza Tamyürek’e şok iddialarda bulunarak, sahtecilikle suçlamıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle