Hoşgeldiniz  

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç; “Muhalefet partileri millete karşı sorumluluklarını yerine getirmedi”

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Korkuteli ilçesinde piknikçileri ziyaret etti. İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç ve teşkilatla birlikte, piknik alanını ziyaret eden Enç, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

 

Ak parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yaz çalışma programı çerçevesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.  İl Kadın Kolları teşkilatı ve Korkuteli İlçe Kadın Kolları teşkilatı ile ilçede piknik alanını ziyaret eden Milletvekili Enç, “Ak Parti kadroları olarak biz halkımızı her zaman işyerlerinde, evlerinde, hastanelerde ve piknik alanlarında ziyaret ediyoruz. Sevinçlerini paylaşıp üzüntülerine ortak oluyoruz. Onların sorunlarını dinleyip, çözüm noktasında yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

 

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, piknik yapan vatandaşlarla sohbet ederken, siyasi konular  ve erken seçimle ilgili  sorular da kendisine yöneltildi. Ak Parti teşkilatlarının ve milletvekillerinin her zaman sahada ve sürekli halkla iç içe olduğunu söyleyen vatandaşlar,  Ak Parti’nin koalisyon tekliflerini reddeden muhalefet partileri CHP ve MHP’ yi de eleştirdiler. Milletvekili Enç ise; “7 Haziran seçimlerinden sonra Ak Parti olarak yapılan çalışmalar muhalefet partilerinin çözüm odaklı anlayıştan uzak olmaları sebebiyle maalesef sonuç vermedi. Halbuki seçimden sonra yaşanan terör olayları ve bazı odakların ülkemizi zora sokma çabaları karşısında, Ak Parti gibi diğer partiler de elini taşın altına koyabilmeliydi.  Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, son olarak CHP ve MHP’ye açık açık çağrıda bulundu. 2 aylık seçim hükümetini birlikte kuralım ve nerede nasıl isterseniz görüşelim dedi. Ama sizler de biliyorsunuz ki, iki partide bu çağrıya cevap vermedi. Bunlar her zaman olduğu gibi bu kritik süreçte de hiçbir şekilde çözümden yana değiller. Ama bizim yanımızda halkımız var. İnşallah halkımızın desteği ile her şey yoluna girecek. Millet olarak da gördük ki, muhalefet partileri 7 Haziran seçimleri sonrası milletin kendilerine vermiş olduğu çözümün parçası olma görevini yerine getirmedi, aksine her türlü teklife karşı kapılarını kapatarak çözümsüzlük tablosu ortaya koydular ” dedi.

 

Piknikçileri ziyaretinden sonra, taziye ve ev ziyaretleri yapan Milletvekili Enç’e İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç ve yönetimi, Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız ve partililer eşlik etti.gökçen enç 4 gökçen enç 3 gökçen enç 2 gökçen enç 1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle