Hoşgeldiniz  

AK Parti Antalya Kadın Kolları Şehit ve Gazi Ailelerini ziyaret ettiler

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, 19 ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte eş zamanlı olarak  Şehit ve Gazi Ailelerini ziyaret etti.

 

İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç başta olmak üzere ana kademe ve ilçe kadın kolları her gün aralıksız eş zamanlı olarak çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren  Özkoç ‘ Amaçlarının gönülleri kazanmak olduğunu, bayanların dilinden yine bayanların anlayacağını, kadın kollarının yaz, kış, sıcak ve soğuk demeden bütün Antalya’yı dolaştıklarını ve seçim süreci bittikten sonra da Antalya için çalışmalarına aynı şekilde devam edeceklerini’  söyledi. Özkoç, 255 Şehit Ailesine yaptıkları ziyaretlerde onların sorun ve taleplerini dinlediklerini kaydetti.

 

Şehit ailelerini ziyaret eden Başkan Özkoç, Şehit Gökhan Korkut,  Şehit Recep Tahsin Meral, Şehit Kahraman Çelikbaş, Şehit Serhat Genç, Şehit Erman Çelen ve Şehit Adem Akın’ın ailesi ile bir araya geldi. Şehit ailelerinin sorun ve taleplerini dinleyerek  “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği adına en kıymetli varlıklarını yani canlarını seve seve feda eden veya bu uğurda yaralanan, şehit olan, gazi olan, kardeşlerimiz en kıymetli değerlerimizdir. Bu evlatları yetiştiren anne babalara sahip çıkmak hatırlamak da bizim görevimiz düşüncesiyle sizleri ziyaret etmek istedik” şeklinde konuştu.

 

Şehit aileleri kendilerinin unutulmayarak ziyaret edilmesinden dolayı memmuniyetlerini dile getirdi. Bu tür ziyaretlere ihtiyaçlarının olduğunu, Şehitlerimizin, gazilerimizin unutulmadığını görmek  acılarımızı birazda olsa hafiflettiğini ifade ettiler.

Şehit ailelerine teşkilat olarak yapılan ziyaretlerde, her  şehitin anısına üzerinde asker resmi ve kendi ismi bulunan plaketler  ailelere takdim edildi. Plaketi alan Şehit Recep Tahsin Meral’in annesi duygu dolu anlar yaşayarak ‘Yarın benim doğumgünüm ve en güzel hediyeyi bana verdiniz’ diyerek Esra Özkoç’a teşekkür etti.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle