Hoşgeldiniz  

“AĞRI RAPORUNA GÖRE AÇIKLAMA YAPILACAK”

SEMİH KÖKEN | 13 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Antalya’da bulunan Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztark, kentte yaptıkları çalışmalar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Ağrı olayları olduktan sonra ilk girişimde bulunan partinin CHP olduğunu belirterek, “Derhal oraya, yerine inceleme yapmak üzere Ağrı milletvekili adayımız Cemil Erhan gönderilmiştir. Milletvekilimizin vereceği rapora göre gerekli açıklamalar yapılacaktır. Şu anda orada çalışıyor arkadaşlarımız” dedi.

Öztrak, Antalya’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte turizmciler ve sanayi sektörünün temsilcileriyle bir araya geldiklerini, sorunlarını dinlediklerini söyledi. Öztrak, “Genel Başkanımız sadece konuşan değil konuşturan, dinleyen bir lider. Bu çerçevede bugün Antalya’daki turizmcilerin ve sanayicilerin sorunlarını dinlemek, onlarla kendi görüşlerimizi, çözümlerimizi paylaşma imkanını bulduk” diye konuştu.

Türkiye’nin önünde önemli sorunların olduğunu dile getiren Öztrak, “Çözüm bekliyor. Uzunca bir süredir de bu sorunların çözülmesi konusunda herhangi bir şey yapılmadığını bir defa daha tespit ettik” dedi.

CHP’nin bu sorunlarla ilgili neler yapacağının da yetkililer ve ilgililerle paylaşma imkanı bulduklarını aktaran Öztark, oldukça verimli bir toplantı olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, Antalya’da biraraya geldikleri turizmcilerin dile getirdiği sorunların, dile getirilen sorunlar olduğunu belirterek, “Ama bir türlü çözülmemiş. Çeşitli sıkıntıları var, teşvikle ilgili, kiralık olan arazilerin durumuyla ilgili sıkıntıları var. Yine sektörde çalışanların eğitimleriyle ilgili olarak yapılmasını talep ettikleri hususlar var. Bunları kendilerinden dinledik” diye konuştu.

Sanayicilerle yapılan görüşmede ise yurtdışındaki dalgalanmalar karşısında Türk ekonomisinin kırılganlığının değerlendirildiğini aktaran Öztrak, “Bunun dışında mikroya inen enerji sektöründe, gıda sektöründe, et üretiminde, seracılıkta yaşanan sorunları dinleme ve bunlarla ilgili görüşmelerimiz paylaşma imkanı bulduk” dedi.

Faik Öztrak, Ağrı’da yaşanan gelişmelerle ilgili olarak CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, danışmanı ve Ağrı Milletvekili adayı Cemil Erhan’ı bölgede incelemelerde bulunmak üzere gönderdiğini aktardı. Erhan’ın gerekli incelemelerde bulunduğunu ve o incelemelerin sonuçlarını Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na aktaracağını belirten Öztrak, “Gerekli açıklamalar yapılacaktır. Ağrı olayları olduktan sonra il girişimde bulunan parti CHP’dir. Derhal oraya, yerine inceleme yapmak üzere Ağrı milletvekili adayımızı göndermiştir. Milletvekilimizin vereceği rapora göre gerekli açıklamalar yapılacaktır. Şu anda orada çalışıyor arkadaşlarımız” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle