Hoşgeldiniz  

AGC’ye tebrik ziyaretleri

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’daki çeşitli kamu kurumlarının müdürleri Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na yeniden seçilen Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi İl Müftüsü Osman Artan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın, İller Bankası Bölge Müdürü Faik Yücel Eser, DSİ Müdürü Turkay Özgür ve Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok ziyaret etti. Başkan Yeni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞKAN YENİ, AGC’Yİ ANLATTI

Eğitim ve sosyal faaliyetlerinin yanı sıra, kent ve ülke yararına atılacak adımlarda Antalya’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldiklerini kaydeden Başkan Yeni, kamu kurum ve kuruluşlarıyla da seviyeli bir işbirliği içinde olduklarını belirtti. Gazeteciliğin bir kamu hizmeti olduğuna işaret ederek üyelerinin hakkını hukukunu korumanın yanı sıra, Antalya’nın çıkarlarını savunmakla da mükellef olduklarını kaydeden Yeni, “Hepimiz halkın çıkarlarına hizmet etmekle kendimizi sorumlu görüyoruz. Sizlerle de bu anlamda gazeteciler olarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda Cemiyetimizle de yakın temas içinde olmak istemeniz bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

Misafirlere, Cemiyetin Müze ve Sergi Salonu’nu da gezdiren Başkan Yeni, basın sektörünün geçmişten günümüze yaşadığı gelişim evlerini anlattı. Ziyaret, kurum müdürleriyle çekilen anı fotoğrafıyla son buldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle