Hoşgeldiniz  

AGC BAŞKANI YENİ’NİN ACI GÜNÜ

SEMİH KÖKEN | 12 Mayıs 2015 | Antalya Haber A- A+

Geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni’nin ağabeyi Helim Yeni, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kalp yetmezliği teşhisiyle yaklaşık 25 gündür Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nde tedavi altında bulunan ve çarşamba günü kalp kapakçığı takıldıktan sonra yoğun bakıma alınan Helim Yeni, pazar günü sabaha karşı vefat etmişti. Helim Yeni, bugün kılınan cenaze namazının ardından Alanya’nın Şıhlar Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Alanya Onursal Başkanı Halit Hakan Yeni ve AK Parti eski İl Genel Meclisi Üyesi Arif Yeni’nin de ağabeyi olan Helim Yeni’nin cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Hilmi Er, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ile Antalya ve Alanya’dan dostları ve gazeteciler katıldı.

Törenin ardından, Mevlüt Yeni, Hakan Yeni ve Arif Yeni, taziyeleri kabul etti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle