Hoşgeldiniz  

Acemi hırsız güvenlik kamerasına yakalandı

Semih Köken | 04 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’da yarım saat boyunca emlak ofisine girmeye çalışan hırsızın girişimi başarısız oldu. Cam kapıyı taş ile kırmaya çalışan hırsız ve içeride uyuyan personelin hareketleri kameralara saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde sabaha karşı Etiler Mahallesi Karacoğlan Caddesi üzerindeki bir emlak ofisinde meydana geldi. Saat 04.45’de ofisin önüne bisikletle gelen yüzü kapalı bir genç, ilk önce etrafı dikkatle inceledi. Birkaç kez ofisin içine girebilmek için etrafı kontrol eden şüpheli, bisikleti ile olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra yeniden geri gelen genç, tüm çabalarına rağmen içeriye girecek bir yer bulamadı. Cam kapının kilidini de kıramayan acemi hırsız, son çare olarak camları kırmayı planladı. Kaldırımdan aldığı taşı cam kapıya vuran genç, alarmın çalması ile paniğe kapılıp kaçtı. Bu sırada içeride uyuyan personel Tolga Demir (24) ne olduğunu anlayamadı. Demir, yatağından kalkarak dışarı çıktı ama hırsızı yakalayamadı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

“KOMEDİ FİLMLERİNDEKİ GİBİ KAÇIYOR”

Olay anını anlatan personel Tolga Demir, “Gece içeride yatıyordum. Bir kapı sesi, ittirme sesi duydum, kalktım. Bir şey göremeyince yeniden uyudum. O esnada kapının kilidini kurcalamış. İkinci gelişinde camı kırmak için taş fırlattı. Yaklaşık yarım saat uğraşıyor sonra açamayınca taş atıyor taşla da kıramayınca kaçıyor. Yakalayamadığım için çok kızdım kendime. Taşı attıktan sonra komedi filmlerindeki gibi kaçıyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle