Hoşgeldiniz  

4 yerinden bıçakladı, ‘kaza’ dedi

Semih Köken | 29 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da Facebook’ta tanışıp evlenmek istediği bir çocuk annesi Şengül Suvay’ı çalıştığı güzellik salonunda 4 yerinden bıçakladığı iddiasıyla yargılanan Erkan Topallar, ‘kaza’ diye kendisini savundu.

Antalya’da eşinden boşandıktan sonra 16 yaşındaki oğluyla oturan 45 yaşındaki Şengül Suvay, Facebook’ta tanıştığı şoför 43 yaşındaki Erkan Topallar’la evlenmeye karar verdi. Nişan tarihinden bir hafta önce Erkan Topallar’ın kıskançlıklarını gerekçe gösteren Suvay, ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Erkan Topallar, Şengül Suvay’ı çalıştığı güzellik salonunda çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Polis tarafından yakalanıp tutuklanan Erkan Topallar hakkında, Şengül Suvay’ı ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, güzellik salonu sorumlusu Ayşegül Yılmaz’ı da ‘yaralamaya teşebbüs’ ve ‘tehdit suçundan’ ömür boyu hasis cezası istemiyle dava açıldı.

3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Erkan Topallar, üzgün olduğunu söyledi. Eşinden boşandığını belirten Topallar, geçen nisan ayında kendisi gibi eşinden boşanmış Şengül Suvay ile Facebook’tan tanıştığını, bir süre sonra evlenmeye karar verdiklerini belirtti.

“KONUŞMAYA GİTTİM, ÖLDÜRME KASTIM YOKTU”

Nişandan bir hafta önce Şengül Suvay’ın 6 bin lira borcunu ödediğini anlatan Erkan Topallar, Suvay’ın bundan sonra kendisinden ayrılmak istediğini iddia etti. Bu nedenle tartıştıklarını söyleyen Topallar, “Olay günü de konuşmak için işyerine gittim. Arkadaşları konuşmamıza engel olmasın diye yanıma bıçak aldım. İşyeri sorumlusu Ayşegül Yılmaz bana sandalyeyle vurdu. Ayağım kaydı. Kargaşa sırasında Şengül’ün bıçaklandığını gördüm. Ancak kaç kez bıçaklandığını fark etmedim. Daha sonra işyerinden ayrıldım. Öldürme kastıyla hareket etmedim, amacım konuşup aramızı düzeltmekti. Yaşananlar kaza sonucu oldu” dedi.

SANIKTAN ŞİKAYETÇİ OLDU

4 bıçak darbesiyle yaralanan Şengül Suvay ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Nişanlanmak üzere olduğu Topallar’ın sürekli kendisini takip ettiğini, oğlu ve arkadaşlarından kıskandığını iddia eden Suvay, “Bana güvenmiyorsa bu ilişkiyi bitirmemiz gerektiğini söyledim. Her seferinde benden özür diledi. Oğlumla görüştüğüm sırada gece yarısı beni arayarak kiminle görüştüğümü sordu. Ben aynı şeyleri söyleyince gece yarısı evimize gelip bana hakaret etti” dedi.

OTOBÜS DURAĞINDA ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ İDDİASI

15 Temmuz’da sanığın dolmuş durağında beklerken kendisini ölümle tehdit ettiğini, kaçarak Aile Toplum Sağlığı Merkezi’ne sığındığını ileri süren Şengül Suvay, polise başvurduğunu ve Erkan Topallar için uzaklaştırma kararı verildiğini söyledi. Olay günü de sanığın kendisini işyerine kadar takip ettiğini, işyerine girdiği sırada bıçakladığını anlatan Şengül Suvay, “İşyeri sorumlumuz Ayşegül Yılmaz sanığı uzaklaştırmak için masayı üzerine ittirdi. Sanık buna rağmen koltukların üzerinden atlayıp beni bıçaklamaya devam etti. Ardından kaçarak gitti” diye konuştu.

İŞYERİ SORUMLUSU ŞİKAYETÇİ OLMADI

Tanık olarak dinlenen 30 yaşındaki Ayşegül Yılmaz ise sanıktan şikayetçi olmadığını belirterek, engellemek için sandalye ve masayı önüne ittiğini kaydetti. Görgü tanığı 51 yaşındaki Ülkü Özdemir ise saldırı anında yan binaya kaçtığını belirtti. Duruşma, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle