Hoşgeldiniz  

18 Mart Şehitler Günü

SEMİH KÖKEN | 17 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Türk Milletinin, onurlu tutumu, kahramanlıkları ve başarılarıyla tarihin akışını değiştiren yüce bir millet olduğunu ifade etti.

Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul açıklamasında, yaşam hakkını onuruyla elde eden milletin, tarihin her döneminde bölünmez bütünlüğünü ve vatan topraklarını koruma ve karşısına çıkarılan engelleri aşma kararlılığını gösterdiğini, bu uğurda canı pahasına binlerce şehit vermekten kaçınmadığını belirtti.

Tonbul açıklamasında şunları kaydetti:

“Güzel ülkemizi bizlere armağan eden eşsiz önderimiz Atatürk başta olmak üzere, yaşamını vatanına adayan tüm kahramanlarımıza, geçmişi büyük zaferlerle dolu şanlı ordumuza, vatan sevgisini canından üstün bilen aziz şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz şükran duyuyorum. Bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, saygın ve örnek kişilikleriyle gönüllerde yaşayacak, onların kahramanlıkları, mücadeleleri ve cesaretleri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Atalarımızın emaneti olan bu vatan topraklarını sonsuza kadar koruyacakğız. Bugünlere gelmek için ödediğimiz bedelleri hatırladığımız, üzüntü ve gururu bir arada yaşadığımız Şehitler Gününde, Vatanı ve Milleti için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gönül borcuyla anıyorum.”

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle