Hoşgeldiniz  

14 mahallenin içme suyu masaya yatırıldı

Semih Köken | 21 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

 

 

Alanya’nın 14 mahallesinin içme suyu konusundaki sorunları Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde düzenlenen toplantıyla ele alındı.

 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, ASAT Su Şebeke Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı İsmail Demirel, ASAT Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal ile Başköy, Bayır, Değirmendere, Mahmutseydi, Tırılar, Yasırali, İmamlı, Beyreli, Cikcilli, Kocaoğlanlı, Çamlıca,, Hocalar, Fığla ve İspatlı Mahalle Muhtarları katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda muhtarlar mahallelerindeki içme suyu  sorunları ve yapılması gereken çalışmalar konusundaki taleplerini iletti. ASAT Su Şebeke Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı İsmail Demirel, muhtarları tek tek dinledi ve sorunları not aldı. Yapılacak çalışmalar konusunda muhtarlara ayrıntılı bilgiler verdi.

SU SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, eski beldeler ve köylerde şebekeler konusunda büyük sorunlar olduğunu belirterek, “ Alanya’nın nüfusu her geçen yıl artıyor. Yapılan alt yapı yatırımları yetersiz kalmış, bizler bu sorunları tek tek tespit ediyoruz ve çözümü için yatırım programları oluşturuyoruz. Bugünkü toplantıda sık sık sorun yaşayan mahallelerimizin muhtarlarıyla ASAT ilgililerini bir araya getirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Sorunlar tek tek masaya yatırıldı. Bazıları yerinde incelenecek bazıları da alınacak yeni tedbirlerle çözülecek. Amacımız kısa zamanda Alanya genelinde yaşanan su sorunlarını çözmek “ dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle