Hoşgeldiniz  

Kemer’de uluslararası buluşma

Semih Köken | 17 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de uluslararası buluşma

Erasmus+ Projesi ile 7 ayrı ülkeden gelen 29 öğrenci Kemer Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Gençleri sıcak bir ilgi ile karşılayan Başkan vekili Semih Top ile Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, belediyenin eğitime desteğe her zaman hazır olduğunu bildirdiler. “Active Citizenship & Volunteering Training Course for Youth Workers” isimli Erasmus+ Gençlik Projesi’ne 7 farklı ülkeden katılan 29 gençlik çalışanı Kemer Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Başkan Mustafa Gül yurtdışında olduğu için Başkan Vekili Semih Top ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ile görüşen heyet, projeleri hakkında bilgi verdiler.
KAYNAŞTIRAN BİR PROJE
İngiltere, İsveç, İrlanda, Makedonya, Slovenya, Estonya ve Türkiye’nin ortak yürüttüğü Erasmus+ Gençlik Projesi Yasal Temsilcisi Mithat Kılıç, “11-18 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen bu çalışmamızda gençlerin birbirlerine bakış açıları olumlu yönde değişiyor” şeklinde konuştu.
“KATKI SUNMAYA HAZIRIZ”
Başkan Vekili Semih Top, “Başkanımız Mustafa Gül’ün selamları var. Burada olmanızdan dolayı mutlu olduk. Kemer’e hoş geldiniz. Erasmus Projesi’ni çok yararlı buluyoruz. 7 ülkeden gelen misafirlerimizin Türk kültürü ve Türk insanı hakkında olumlu düşüncelerini arttıracaklarını umuyoruz. Biz de elimizden gelen katkıyı sunarız” dedi.
“EĞİTİMİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Gazi Mustafa Kemal sayesinde çocuklarına ve gençlerine bayram hediye eden tek ülkenin Türkiye olduğunu vurgulayan Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ise, “ Kemer Belediyesi sosyal belediyecilik konusunda örnek bir belediyedir. İlçemizdeki öğrencilerimizin başarılarını daima ödüllendiriyoruz. Her eğitim yılında öğrencilerimize bisiklet ve tablet dağıtıyoruz. Bu çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle