Hoşgeldiniz  

ZOR GÜNLER

SEMİH KÖKEN | 26 Ağustos 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Ülkemizin çor zor günler geçirdiği şu günlerde herkesin içinde bulunan endişe ve karamsarlığı söylememe gerek bile yokken, art arda gelen üzücü haberler içimizi yakmaya devam ediyor.
Gaziantep de meydana gelen üzücü terör saldırısında 50 fazla canımızın yanması ülke olarak her birimizi derinden üzmüştür.
Bunu yanında Cerabus bölgesine askeri harekât yapılması Türk ordumuza olan güveni bir kez daha altının çizilmesine neden olurken, moralimizde bir nebze olsun arttırmış Türkün gücünü bir kez daha göstermemize bir kez daha vesile olmuştur.
Olayların sıra akışı ile devam etmesi esnasında sabaha karşı aldığım haber ile apar topar Afyon yoluna koyuldum, babamın yoğun bakımda olduğunu öğrenince Afyon Antalya yolunu uçarcasına giderek, babamın başında beklemeye başlamıştım.
Bu olayın üzüntüsü içinde iken Kemerden gelen bir telefon beni adata yıktı. Önce haberin doğru olmadığını düşündüm çünkü daha 5-6 gün önce minik Alper’i kucağına alan Gonca hanımın vefatı beni olduğu gibi bütün Kemeri yasa boğdu. Buradan tekrar Durmuş kardeşime ve ailesine sabırlar dilerken, merhume kardeşime Allahtan rahmet dilerim.
Dedik ya hep kötü haberler alıyoruz diye Konyaaltı İlçe sınırlarına ait Topçam mevkisinde teröristlerin kurdukları hain tuzak yüzünden 3 askerimiz yaralandı. Bu haberi üzülerek de olsak internet sayfamızdan anında paylaştık ve vatandaşlarımıza bildirdik.
Bunu yaparken hiçbir zaman bindiğimiz dalı kesmek gibi bir hareketimiz olamaz. Bunu da yapanları şiddetle kınıyoruz, ancak Antalya Basının da Kemer düşmanı kalemşorların Kemer adını bastıra bastıra manşetlere çekmeleri, tamamen bir provokasyon ve art niyet taşımaktadır.
Başta Mustafa Gül olmak üzere Kemer li yöneticilerden bu tip insanlara karşı tavır alınmasını bir kez daha yenilemekteyim. Çünkü Kemer hepimizindir, bizde bu gemideyiz sizlerde bu gemi batarsa hepimiz batarız.
Geçtiğimiz hafta FÖTO/PDY tutuklamaları yapıldık dan sonra,bu hafta başında ikinci dalga operasyonda başladı ve bu kapsamda 13 kişi gözaltına alındı.
Ancak halen daha bunu kabullenemeyip kamuoyu içinde bu terör örgütüne ablalık ağabeylik yapanlardın kamuoyu önünde dedikodu yaparak hedef saptırmaları çirkin söylemde bulunmaları toplumda infial yapmaya devam ediyor.
Ümidimiz bu tip insanlarından bir an evvel toplumdan temizlenip bertaraf edilmesidir.
Daha öncede belirttiğim gibi bu konu hakkında belge bilgi duyumları olan kişilerin daha fazla beklemeden Kemer Cumhuriyet Başsavcılığına veya internetten BİMER e şikâyetlerini aktarmaları rica olunur.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle