Hoşgeldiniz  

ZOR BE DOSTUM KEMER ZOR

SEMİH KÖKEN | 15 Aralık 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Öncelikle İstanbul’ da yaşanan alçak saldırıyı en ağır bir şekilde lanetliyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine sabır diliyoruz. Aziz Türk Milletinin yine yüreği yandı. Yastayız. Başımız sağ olsun.
Terörün her türlüsü tehlikelidir. Gün gelir onu destekleyenleri de vurur. İnsanlık düşmanı terör belası özellikle Ortadoğu’da Müslümanları hedef almaktadır. Müslümanların kendi aralarındaki bölünmüşlüklerinden faydalanmaktadır. Yani emperyalist güçlerin işini Müslümanlar da kolaylaştırmaktadır. Neticede Ortadoğu yanıyor, birileri paylaşım kavgası yapıyor, dünya seyrediyor.
Bizim ülkemizin durumuna gelince; Tarih boyunca hiç eksilmeyen düşmanlarımız yine iş başındalar. Bitmeyen husumetleri var. Bizi sevmiyorlar.Yüce Türk Milletinin cihangirliğini ve esaret kabul etmezliğini biliyorlar. Türkün tarih yazmışlığını unutmuyorlar. Biliyorlar ki, Türkler olmasaydı İslamiyet Dünyaya yayılmış olmazdı. İslam düşmanlığına misliyle Türk düşmanlığı da eklenince insafsızca saldırıyorlar. İçimizdeki bitmeyen hainleri de kullanıyorlar.
Ayrıca büyük milletin yaşadığı Anadolu toprakları dünyanın en stratejik bölgesinde olunca düşmanların iştahı da kabarıyor. Verimli ve geniş arazileri, zengin maden ve enerji potansiyeli, genç nüfusu ile güzel Türkiye’mizde gözleri var.
Velhasıl bu topraklar zor topraklar. Peki, biz ne yapmalıyız? Biz; birlik olmalıyız. Vatan hainleri hariç herkes her şeyi bir tarafa bırakıp birlik olmalıyız. Milliyetçiler başta olmak üzere hangi siyasi görüşte olursa olsun herkes üzerine düşeni yapmalı. Hainlere fırsat vermemeliyiz. İdarecilerimiz de acilen terörün önüne geçmek için idam dahil hangi yasa gerekiyorsa çıkarmalıdırlar. Ülkenin birinci problemi terördür. Bu zulmetli beraberce yenmek zorundayız. Artık yeter.
Biraz Kemer gündemine gelmek istiyorum.
Sekiz yıl boyunca AK Parti ilçe Başkanlığı yapmış ve daha sonra AK Partinin Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Üras la ters düşerek kapı kapı MHP ye oy isteyen Zafer Yamana AK Parti il yönetimince ahde vefa örneği gösterilerek Asmek koordinatörlüğü verildi.
Ben gazeteciyim neyi görüyorsam onu yazmak durumundayım ve Yamana karş çoğu zamah çok fazla yüklendim yazılar yazdım bazen haksızlığım oldu özür diledim.Bunu ben normal karşılarım ama ya AK Partiye gönül verip canla başla çalışanlara bunu nasıl açıklarsınız..
Birdi şöyle düşünün iki gün sonra AK Partinin adayını Yaman beğenmezse ne yapaçağız..Velhasıl Kemerde her şey normaly artık çok fazla takmıyorum çünkü takıldığım ve kötü olduğumla kalıyorum.
Unutmadan Devlet büyüklerimiz dergi ve gazetelere reklam toplamaya başlamışlar kendilerini tebrik etmek istiyorum.Zira biz okadar çok kazanıyoruz ki kıçı kırık iki tane hatuna reklam vermek için millet sıraya girmiş ben ne diyim.Ekmeğime göz koyanın diyim gerisini siz getirin madem.
Geçtiğimiz hafta sosyal medyadan paylaştığım ve başka bir yerel gazete tarafından da işlenen Çiftteçeşme Plajı hakkında işletmeciler gelerek yerinde bir sunum yaptılar .
Onunla ilgili ve Kemerin Dana kesen Kaçak yapıcısı Özgür olan kardeşimle ilgili haberleri haftaya saklamayı düşündüm. Zira Sosyal Medyada anında herşeyi siz değerli okurlarımla zaten paylaşıyoruz.Siz herkesi dinleyin ama birde bizden duyun
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle