Hoşgeldiniz  

YIKMADAN YAPAMAZSIN

SEMİH KÖKEN | 05 Aralık 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Sene 15 şubat 2000  yer Atatürk Bulvarı büyük kepçeler  kamyonlar o günkü Gül Otelin kapısına davanmış yan tarafta o  resimleri göreceksiniz  soyadı Gül  diye  Dönemin Belediye Başkanı Hasan Şeker  veya basının isim taktığı Nam-ı Değer Dozer Hasan ,  Emin Gül e ait otelin kapısına davanmış yıkım için zaman bekliyor…

Geldik on dört yıl sonra aynı senaryolara…

Aradan 14 yıl geçmiş Şeker iktidardan düşmüş lale devri başlamış ve bu kez Dozer Mustafa iş başında…

Gerçi geçirdiği beş yıllık dönemde fazla yıkım yapmadan yıkımları başka türlü öteleyen Başkan bu kez yıkımlar konusunda maşallah  geri adım atmayaçak gibi dursada hakkaniyet kuralları içinde olmasını temenni ediyoruz.

Çünkü gecen sene babasına kızıp zabıtaları liman caddesine  doldurmuş  Baş danışman  Galip beyin kıvrak zekasıyla  yıkım yapmaktan vazgeçmişti. Aynı  duyarlılığı şimdi de kendisi için göstermesini istiyoruz.Sayın M.Gül den…

Hakkaniyetten bahsetmişken Sayın meclis üyelerimizi de unutmamak gerekir diye düşünüyorum öyle ki Meclis üyesi olabilmek adına  yıkım pazarlığı ile oraya oturan arkadaşlarımızın da  kamu vicdanını esas  alarak  yıkımlara en önce kendi yerlerinden başlanması vatandaş tarafından çok büyük takdir göreceğini umuyorum

Bu konuda sayın Kaymakam beyinde ne  kadar ciddi olduğunu bildiğimiz için Yıkımlar konusunda her türlü desteği vereceğini  biliyoruz.

Haksız  kazanç ve rant uğruna kemeri gelin  heba etmeyelim ve kaçaklar konusunda Belediyemize destek verip kaçak yerlerin bir an evvel yıkılarak  kemerin eskisi gibi dahada yaşanabilir hale gelmesine hep birlikte ön ayak olalım…..

Yıkımlar dan  bahsetmişken  siyasi yıkımlara da değinmek istiyorum.

Ak Partide ve MHP  de bir kongre heyecanı almış başını gidiyor.

Özellikle Mhp de  tek adayın varlığı ve Başkanında ona göre tavrı Gerçek Ülkücüleri  rahatsız etse de  altan çalışmaların sonuç vermediği Hüseyin Karadüz (Dadaşın) her şeye rağmen  tekrar Aday olarak seçileceği gün gibi ortaya çıkmaya başlamış..

Fakat Hüseyin Karadüz (Dadaşın) Başkan Gül hakkında geçtiğimiz  dönemlerdeki  kavgada bile söylenmeyecek barış  söylemlerin  nasıl olup da unutulduğu gerçek ülkücüler tarafından dillendirilmeye devam ediyor.

Aynı şekilde yerel seçimlerde AK Partiye oy vermeyen ama her fırsatta fotoğraf karesine giren şahısların yarıştığı AK Parti de ise durum  aynı.Basiretsiz ve kaçak otel sahibi ilçe Başkanının tekrar aday olması ve seçimi kazanması kuvvetle muhtemel gözükse de  birlik ve beraberliğin olmadığı bir yerde çalınan davulların sesinin Antalya dan duyulmadığı gerçeği de gözlerimizden  kaçmıyor.

Ancak Kemerde AK Partiyi ve Menderes Türel i temsil eden Sayın Koordinatör Kahraman Üras ın  Başkan Gül karşısında  yarı  beline  kadar eğilerek “bir emriniz var mı?” diye sorması  yenilir yutulur gibi bir aymazlık olarak fotoğraf karelerini ve hafızaları doldurmuş durumdadır.

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle